Einstein och Magritte. Bästa Halloweendejterna.

Einstein och Magritte. Bästa Halloweendejterna.

Einstein, Magritte och den svenska turisten tog igår tunnelbanan långt ut i Queens för att gå på årets första Halloweenfest. Att säga att vi blev utstirrade på tåget vore en underdrift, att påbörja firandet redan på tisdagen hör tydligen inte till vanligheterna, även om det pyntats till leda runt hela stan i snart en månad.

Festen var av det originella slaget, men performanceartister, livemusik, konstverk och candy apples. Och gratis vin. En vinnande kombination visade det sig.

Och sedan. Efteråt. Bar. Mixed drinks. Pluntasmusslande. Übergayen som skulle spela straight och jag skrattade så jag grät. Tristan som förklarade ordet ”cocktails” historia. Inget snuskigt.

Den svenska turisten, komplett med magväska och ”I love New York”-tischa.

Einstein gillar sin öl.

Magritte, eller Apple Boy som jag valde att kalla honom, hade en del svårigheter att konsumera mat och dryck bakom sitt äpple. Men hans kostym var helt klart den mest uppskattade på festen.

Efter festen hamnade vi på en bar några kvarter bort. De har jättestora isbitar i Queens. Diego försökte smälta sin med en tändare.

Jag och Tristan lite mer som oss själva.

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sommarbucketlist

Sommaren peakar tydligen just nu (ska 18 grader vara peaken, really?!) och jag känner att det är hög tid att knåpa ihop en bucketlist över

En liten bok

Ni som sett videon från igår vet ju redan det här. Ni som inte gjort det får här en rätt rejäl pangbom-nyhet. Jag ska ge

Hejhej Slottet!

I allt det här med sommar och bloggfunk så har jag ju helt missat att jag fortfarande har historier att dela med mig av från