Den lilla fläkten jag inhandlade på EKO härom dagen går för högtryck och ändå känns det som att jag är på charter i nått tropiskt land med alldeles för hög luftfuktighet. Mamma ligger på golvet med täcket runt höfterna och försöker få sig en blund i värmen. Ibland önskar jag att man kunde svettas genom tungan, ni vet som hundarna gör.

Tre har tydligen något som heter Mobilt Bredband där man får surfa 1GB genom mobben på en månad för 199:-. Ett gulderbjudande i min smått tajta, internet-saknande situation. Har en känsla att det blir något billigare än att surfa på minuttaxan. Ni vill icke veta hur mycket mitt lilla bloggande/mailhämtande tidigare idag kostade mig.

Mor och Anna kom tidigare idag och det blev raka vägen till EKO för att inhandla lite småsaker till lägenheten. Duschdraperi så att jag inte sprayar ner hela badrummet och ett litet tillägg till min verktygslåda i form av små söta tänger. Och så hittade jag äntligen ett par jeans. På Cubus. CUBUS?! Japps. 299:- och satt som ett smäck. Då blir en flicka himlarns lycklig.

Kvällen har spenderats i form av: Mor: fixat persienner, Anna: spelat The Sims, Jag: druckit rödvin och sorterat ut DV-band. Mor drack oxå lite rödvin. Så det så.

Nu måste jag kolla så att hela den här prenumerationen fungerar så inte minuttaxan likt förbannat rusar iväg.

Natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Jag har köpt hus!!

JAG HAR KÖPT HUS! Det är helt sjuka ord att skriva men jag har alltså äntligen köpt mig ett alldeles eget hus! Sedan jag var

En tisdag i skogen. I solen. På skidor.

Gårdagen började kanske inte på topp. Jag poddade med Alex, som vanligt på tisdagsmornar, och inte nog med det – jag fick också ett litet

Tälta vid Anderssjön

En tältnatt vid Anderssjön

För 10 år sedan skulle en tältnatt varit helt otänkbart för mig. Jag samlade på högklackade skor och spenderade större delen av min tid på