Mitt konto ekar nu väldigt tomt och snart klipper de väl mitt Visa-kort. Övertrasseringen är nära. Men åh, så roligt jag haft idag!

Igår kom min bror och syster från Ö-vik och hälsade på. Puzzi hälsade min bror med att kissa i hans väska så just nu tvättar jag fem t-shirts och några par nedpissade byxor. Tidigare idag var jag och Anna, tillsammans med min andra halvsyster Andrea från Gällivare, på shopping-spree. De har nu intagit shoppingvänlig ålder av 14, respektive 15 år, och då vet jag PRECIS hur jag ska roa dem. Jag är kass på roa 10-12 åringar. Vad GÖR man med dem? För gamla för lego och barbie, för unga för shopping och smink. Hopplös ålder, jag skickar nog bort mina egna tills de uppnått en vettig ålder av iaf 14.

Inköp följer:

– Skor, lila med strass, Bianco (rea!)
– Skor, svarta basic evening, Bianco (rea!)
– Linne, turkost med massor av paljetter, H&M
– Linne, turkost, MQ (rea!)
– Örhängen, turkosa och lila, H&M och Glitter
– Pärlhalsband, vitt, Åhléns
– Kavaj, svart med sömdetaljer, Gina Tricot (rea!)
– Singlar, ”Run” och ”My love won't let you down” (rea!) med Daniel. (Måste ju bidra lite till hans förmögenhet så han kan köpa mig den bilen jag önskat mig! ;))

Ouch, kolla på den listan, inte konstigt jag är pank! Men OJ så snygg jag kommer vara på sommartorsdagpremiären imorrn!

Provade Niveas bus spray igår. Jag har aldrig använt brun-utan-sol ALLS innan (jag vet, onormalt) så jag var helt grön. Efter jag sprayat och sprayat, och sprayat ett lager till så ringde jag desperat till Marie och frågade varför jag inte såg nån skillnad! Hon meddelade då mig att det tar ett tag att gå in och att jag imorgon (idag) skulle se skillnad. Och då hade jag redan sprayat tre lager. Oups, negervarning? Men det gick bra! Jag hade tagit bort bra runt knäna, men fötterna blev flammiga och hemska, men då vet jag det till nästa gång. Trial and error vettu. Det blev inte så jättebrunt, men det passar mig som är ljus, innan var mina ben helt kritvita så jag klagar inte.

Nu ska jag ställa mig i köket och göra stuvade makaroner och korv till mina härliga småsyskon! Mums!

UPDATE! Mina google adsense pengar har precis kommit in! Yey! Nu ekar det inte längre!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En tallkrans på dörren

I lördags lyste solen över Eldsmark och termometern befann sig på behagliga sex grader. En alldeles perfekt dag för att ta tag i ett litet

Kickoff

Regntäcket ligger grått över Stockholm och idag  och imorgon ska vi ha kickoff med nya styrelsen i Influencers of Sweden. Jag är galet pepp och

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!