Gravid vecka för vecka – Avsnitt 2

Glad fredag!

Idag släpps mitt andra avsnitt i Gravid Vecka för Vecka och i det här avsnittet berättar jag om hur jag kom fram till att jag ville skaffa barn själv.

Jag har nämligen aldrig haft en direkt barnlängtan. Aldrig känt att jag velat ha barn egentligen men inte heller känt att jag inte vill ha barn. Men klockan klämtade högre och högre och till slut kände jag att jag var tvungen att bestämma mig. Jag blir ju inte yngre!

Så här; jag kände att jag vet att jag skulle ångra mig om jag inte gav mig på den här resan. Och det får räcka.

Vad vill du veta om den här resan? Let me know!

Se första avsnittet här.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

6 svar

  1. Du gör så fina och Intressanta vloggar, Linda! Tycker om att det finns ett djup i dem som man inte så lätt hittar i andra vloggar och så verkar du vara en så klok och varm person.

    Trevlig helg på dig! <3

  2. Du har bra tankar!
    Jag är själv ensamstående med donator. Jag var bland dom första som blev ”godkänd” efter den nya lagen i Sverige. Efter många tårtor och skratt sitter jag med min son. All lycka till dig, du har en spännande resa framöver. Kommer att följa dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Pressevent med IDUN Minerals

Förra veckan var jag på ett superhärligt frukostevent som Idun Minerals bjöd in till. Idun släpper nämligen hudvård och ville fira detta! Alltså jag älskar

Första halvan av juni

Hej bloggen och glad måndag! Efter galna 30-35 grader förra veckan vräker nu regnet ner utanför fönstret. Jag har precis satt ner det sista av

Överexalterad och livrädd

Någon frågade mig nyligen, ”hur känns det med allt nu” och jag svarade spontant ”jag är överexalterad och helt och totalt livrädd. Och precis så

Fotografering för Social Brand Lab!

Häng med på hur det gick till när promotionmaterialet för Social Brand Lab blev till – från fotografering till grafisk design.