Gravid vecka för vecka – Avsnitt 2

Gravid vecka för vecka – Avsnitt 2

Glad fredag!

Idag släpps mitt andra avsnitt i Gravid Vecka för Vecka och i det här avsnittet berättar jag om hur jag kom fram till att jag ville skaffa barn själv.

Jag har nämligen aldrig haft en direkt barnlängtan. Aldrig känt att jag velat ha barn egentligen men inte heller känt att jag inte vill ha barn. Men klockan klämtade högre och högre och till slut kände jag att jag var tvungen att bestämma mig. Jag blir ju inte yngre!

Så här; jag kände att jag vet att jag skulle ångra mig om jag inte gav mig på den här resan. Och det får räcka.

Vad vill du veta om den här resan? Let me know!

Se första avsnittet här.

6 svar

  1. Du gör så fina och Intressanta vloggar, Linda! Tycker om att det finns ett djup i dem som man inte så lätt hittar i andra vloggar och så verkar du vara en så klok och varm person.

    Trevlig helg på dig! <3

  2. Du har bra tankar!
    Jag är själv ensamstående med donator. Jag var bland dom första som blev ”godkänd” efter den nya lagen i Sverige. Efter många tårtor och skratt sitter jag med min son. All lycka till dig, du har en spännande resa framöver. Kommer att följa dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

110. Om att spräcka sitt eget glastak med Sofia Ståhl

Sofia ”PT-Fia” Ståhl är tillbaka som gäst i We Are Influencers för första gången sedan 2015. Sedan hennes förra besök, då hon precis kommit ur en utmattning och bara var i starten av sitt entreprenörskap har mycket hänt.Fia kan idag kalla sig bland …

82. Claudia Galli Concha – Från skådis till bloggare!

I det här avsnittet kommer du få träffaClaudia Galli Concha, skådespelerskan känd från Skilda världar, Svensson, Svensson och Fjällbackamorden, som i samband med att hon blev gravid sadlade om från skådis till en karriär som influencer för at…

106. Om att lägga fokus på rätt saker med Flora Wiström

När Flora Wiström, bloggare, skribent och författare, gästade podden för fem år sedan, som min andra gäst någonsin, delade hon bland annat med sig av sina bästa bloggtips och outade sig själv som hipsterbloggare (med lite hjälp från mig).Nu är hon til…

Mars och ljuset i tunneln (vår!)

Nu är det dags att sammanfatta ännu en månad som känns som att den inträffade för en mindre evighet sen – mars! Jag tänker varje