En annorlunda jul

201224 - Julafton

Inget är som vanligt i år men jul blev det ju ändå! Och även fast jag skulle spendera den i stort sett helt själv så kände jag att det var ett ypperligt tillfälle att locka håret och prova mitt nya läppstift från Caia som jag köpte på Black Friday.

Passade på att måla naglarna också. Jösses, jag slog på stort! Vad gör man inte för internet?

201224 - Julafton

Snön som kom förra veckan har regnat bort igen men julaftonen bjöd i alla fall på frost och lite sol. Så jag och Leia tog en långpromenad och hon fick sniffa hur länge hon ville på alla fläckar som fanns. Det tog ungefär en timme.

201224 - Julafton

Sol. <3

201224 - Julafton

Eftersom jag fortfarande är sjuk i Covid-19 så var jag själv i stort sett hela dagen MEN mamma, min morbror och hans fästmö kom förbi en sväng och drack glögg ute på verandan. De hade pälsat på sig för att kunna hänga ute med mig. <3

Leia blev väldigt exalterad över att vi fick besök men lite kränkt över att ingen ville klappa henne. Och så fick jag lite julmat som jag sedan mumsade framför “Home for Christmas”.

201224 - Julafton

Kolla gänget. Så fint av dem att åka upp till mig så jag slapp sitta ensam hela dagen!

201223 - Uppesittarkväll

Efter en (jättelång) tupplur hängde jag på video med resten av familjen (den här bilden är tagen dagen innan men det såg ungefär likadant ut fast andra kläder och så var min bror med också). Så mysigt att bara hänga utan att prata om något speciellt.

Jag och brorsan tog sedan det digitala hänget till nästa nivå! Han har skaffat Disney+ och då kan man bjuda in till “Groupwatch”, alltså att filmen spelas upp samtidigt hos alla som tittar. Så då tittade vi på “Home Alone” ihop och hade samtidigt varandra på video. Så mysigt alternativ när man inte kan ha “riktig” filmkväll.

Väldigt bra grej som kommit ur corona – normaliseringen av videosamtal. Älskar det. <3

201224 - Julafton

Summa sumarum: tycker julaftonen ändå blev väldigt fin under omständigheterna. Kände också att vi ansträngde oss lite mer för “aktivt umgänge” än vad vi annars kanske gjort? Kände mig väldigt älskad i alla fall. Det är huvudsaken.

God fortsättning på er!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En utflykt till Genesön

Det är lördag. Jag har klänning på mig. Solen skiner och jag har varit ute och sprungit i skogen med Leia. Familjen är här, vi

Elin, Clara och jag på Stora Influencerpriset

Ensam är inte stark

Ibland är man med kollegorna på flott kalas. Elin, Clara och jag på Stora Influencerpriset. Att jobba som influencer kan se ut som världens mest

Nyår

En nyårsafton i Eldsmark

2020. Välkommen du nya decennium! Två dagar in i det nya året och allt känns precis som vanligt. Konstigt va? Är det bara jag som

Ursäkta jag har byggt om

Hej fina ni! Vad har du haft för dig i helgen? Jag har ärligt talat gjort så lite som möjligt. Igår låg jag framför TV:n