Vissa dagar är bättre än andra. Den här dagen har varit en riktigt fin dag. En långpromenad (totalt ca 8 km) på Djurgården med Mia, vi gick tills fötterna var helt galet slut (eller mina iaf, Mia springer 12 km/h så henne gick det ingen nöd på) och då slog vi oss ned på Flickorna Helin Voltaire och åt den godaste mozzarella-tomat mackan jag någonsin har sett insidan av min mage. Och en pulver-chailatte variant tusen-sockerbitar. Ett litet minus för pulvret men i övrigt var det ett supermysigt ställe med öppen spis och härlig atmosfär.

Efter vår lilla paus knatade vi in till stan och svängde förbi Kungsan för att kika på skridskobanan där glada Stockholmare åkte runt med varierad framgång. Jag älskar den skridskobanan, så underbart mysigt med musiken och lamporna och barnen och myyys. Perfekt dejtingvenue också. Då har man en ursäkt och klamra sig fast och hold on for dear life i mannen, God knows I need it!

4 svar

  1. Härligt! Jag har röjt hemma hela dagen idag, ingen kaloribränning men ändå väldigt givande. 🙂 Och första dagens räknande har gått kalasbra, det känns finfint nu! Gick precis jämnt upp efter lite knåpande.

    Och en grej till…jag har varit på dejt på den nämnda skridskobanan – det är alldeles jättemysigt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Nyår

En nyårsafton i Eldsmark

2020. Välkommen du nya decennium! Två dagar in i det nya året och allt känns precis som vanligt. Konstigt va? Är det bara jag som

Vlogg: Den stora rensningsdagen!

Skulle man kunna kalla detta för den första flyttvloggen? Det är i alla fall dags att börja rensa ut inför flytten till Norrland!

Hejhej mars, är du här nu?

Mars räknas väl ändå som första vårmånaden? Hittills har jag varit lite skeptisk men härom dagen satt jag UTE och jobbade, tog ner kuddarna till