Det regnar på Valborg. Big surprise. Jag vill ha sol och brasa och manskör, inget skitregn! Min plan var att ha årets första grillfest på Valborg, men det verkar ju ha gått i stöpet. Om det inte slutar regna och torkar upp jättefort! Till och med en liten solstråle som jag kan bli cranky för mindre.

Så, vad händer i Borås ikväll? Förutom regnet och de icke-existerande brasorna dårå. Jag vill partaja. Ja tack. Men var? Förslag mottas tacksamt.

Och just ja, kungen fyller 60. Jippi-kay-eyy. Varför man vill stå i regnet i timmar för att se en gammal gubbe och ropa hurra is beyond me. Märks det att jag är craaanky?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Svampjakt

Glad lördag! Just nu pågår Bokmässan för fullt i Göteborg och förra året var jag ju där för att prata om ”Yrke: Influencer”. Känns lite

Vilmer

Juli

Det spöregnar och blåser storm ute och jag känner att hela den här sista sommarmånaden har regnat bort? För augusti ska ju vara en sommarmånad?

Hej då järnvatten!

– Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore. Läs mer om annonslänkar här! –  Här kommer ett rackarns bra tips från mig som jag önskar att jag

Jag och Vilmer

Min helg i bilder

Det har varit helg igen och den här helgen kom jag ihåg att ta bilder på saker och tänkte visa era dem. Så här kommer