Jag tror att den vita månaden officiellt är över. Eller.. det beror på var man drar gränsen, jag har fortfarande varken köpt kläder eller skor, men idag blev det en väska. En funktionell sådan dock. De väskor jag har är inte sådär jättesköna att släpa runt på en hel dag i säg, New York, så idag inköpte jag en lite större variant som man kan ha tvärs över kroppen och där alla turist-atiraljer (plånbok med mycket pengar, kamera, videokamera, karta etc) får plats. Mitt stora problem nu är att min skepparkavaj inte alls passar till väskan, helt olika stilar. Så nu blir det jakt efter en beige/vit trench igen. Om ingen har nått jättebra tips för att matcha ihop dessa stilar? Ilandsproblemen hopar sig.


En liten bild på dagens mejk slank med oxå.

Förutom väskan inhandlade jag även party feet och ett mörkbrunt/rostigt nagellack från Make Up Store. Mina korta naglar är en katastrof, spretande nagelband och nedrivna naglar. Den enkla lösningen: dölj (måla över) katastrofen.

Sedan blev det ett litet instick på Tant Grön för en latte och en skumraket innan vi hamstrade på Hemtex 70%'s uförsäljning. Där blev det två bäddset, en rullgardin variant mörk och två små solstolar för 30 kronor styck. Sådär! Nu saknas bara sommaren.

Nu ska det inhandlas ingredienser till tacos och så ska det laddas inför Melodifestivalen! Jag håller på Linda Bengtzing som ensam i Sverige tror jag. Carola börjar bli lite för kaxig för min del. And what's up med de blå skorna?? Det finns någon som kallas ÖVER-färgmatcha. Anyway, läs om lolas uppladdning inför kvällen här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En höstjacka på torsdagen

Jag har köpt en höstjacka! Jag älskar den. Och Jonas tog så fina bilder på mig i den härom dagen. Därför kände jag att den

Hur gick det med personkryssen?

Om man har suttit på små små pyttesmå nålar sedan valet? Kan hända. Det tar nämligen nån vecka eller två innan alla personkryss är räknade,

En regnig söndag vid köksbordet

Finns det något bättre och mysigare än en söndag vid köksbordet men en god vän, en termos kaffe, en helt ny Taylor Swift-platta och varsin