En Norrlandshelg

För ungefär två veckor sedan åkte jag upp till Norrland. Lite så här såg det ut.

171116 - Sveriges Kommunikatörer Umeå

Anledningen till Norrlandsturen var att jag hade blivit inbjuden att komma och föreläsa på en träff för Sveriges Kommunikatörer i Umeå! De hade en riktig scen och en duk som var lika stor som jag.

171116 - Sveriges Kommunikatörer Umeå

Där föreläste också Wilma som är YouTuber och söt som en knapp och rackarns driftig (alltså jag pratar som Vanja mest hela tiden nu).

171116 - Sveriges Kommunikatörer Umeå

Och så kom den här fina tjejen fram och pratade med mig, hon var lite sugen på att komma och praktisera hos oss på InoS så håll tummarna för att det blir så!

171116 - Sveriges Kommunikatörer Umeå

Och så hittade jag Therese som jag hängde i samma gäng med i Övik för tusen år sedan. Vi började prata om gamla fester och att somna i snöhögar. Herreguuuud vilket liv man levt va!

171117 - Mamma 61 år

Sedan åkte jag till Övik en sväng, man måste ju passa på när man på rätt sida landet. Och då måste man också passa på att svänga förbi Fru Hellman och hennes choklad! Jag satt på en pall och Jenny fixade praliner och jag åt praliner och drack kaffe och så skvallrade vi. ÅH så jag saknar henne. Bara hon är en anledning att flytta hem liksom.

2017-11-17-17.14.42

Och så fyllde mamma år så då samlades hela min lilla familj (minus Anna som ironiskt nog var i Stockholm över helgen) och åt middag. Mys. Myyyyys.

171117 - Mamma 61 år

Sedan spenderades en hel dag i mitt gamla barndomshem. Huset ska säljas så vi rensade och räddade det som räddas borde. Bland annat min gamla gamla nalle! Hon fick följa med hem till Stockholm.

171117 - Mamma 61 år

Och det var den Norrlandstrippen!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Berghs Festival

Gratis föreläsning i Stockholm!

Hej kompisar!  Nu är jag strax på väg till Stockholm för imorgon ska jag föreläsa på Berghs Festival! Jag vet att många av er har

Skottland!!

Just nu är jag helt bisarrt pepp för jag och min familj har precis bokat en resa i sommar till ett av mina drömresmål –

Nattfoto

Igår kväll blev jag kär. Jackie tog med mig ut i natten med kameran i högsta hugg och lärde mig konsten i nattfoto. Vi var

Vloggvecka dag 4: Det gör mig vansinnig!

Vloggveckans fjärde dag spenderar jag hemma i Eldsmark med promenad i solen på skaren, livesändning med mina elever i Social Brand Lab och så försöker