För ungefär två veckor sedan åkte jag upp till Norrland. Lite så här såg det ut.

171116 - Sveriges Kommunikatörer Umeå

Anledningen till Norrlandsturen var att jag hade blivit inbjuden att komma och föreläsa på en träff för Sveriges Kommunikatörer i Umeå! De hade en riktig scen och en duk som var lika stor som jag.

171116 - Sveriges Kommunikatörer Umeå

Där föreläste också Wilma som är YouTuber och söt som en knapp och rackarns driftig (alltså jag pratar som Vanja mest hela tiden nu).

171116 - Sveriges Kommunikatörer Umeå

Och så kom den här fina tjejen fram och pratade med mig, hon var lite sugen på att komma och praktisera hos oss på InoS så håll tummarna för att det blir så!

171116 - Sveriges Kommunikatörer Umeå

Och så hittade jag Therese som jag hängde i samma gäng med i Övik för tusen år sedan. Vi började prata om gamla fester och att somna i snöhögar. Herreguuuud vilket liv man levt va!

171117 - Mamma 61 år

Sedan åkte jag till Övik en sväng, man måste ju passa på när man på rätt sida landet. Och då måste man också passa på att svänga förbi Fru Hellman och hennes choklad! Jag satt på en pall och Jenny fixade praliner och jag åt praliner och drack kaffe och så skvallrade vi. ÅH så jag saknar henne. Bara hon är en anledning att flytta hem liksom.

2017-11-17-17.14.42

Och så fyllde mamma år så då samlades hela min lilla familj (minus Anna som ironiskt nog var i Stockholm över helgen) och åt middag. Mys. Myyyyys.

171117 - Mamma 61 år

Sedan spenderades en hel dag i mitt gamla barndomshem. Huset ska säljas så vi rensade och räddade det som räddas borde. Bland annat min gamla gamla nalle! Hon fick följa med hem till Stockholm.

171117 - Mamma 61 år

Och det var den Norrlandstrippen!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tydligen så säljer jag mig själv

När jag såg att mitt förlag delat den här artikeln på Facebook imorse så fick jag lite ont i magen. Och när jag såg kommentarerna

En söndagspromenad till Huggsjöstugen

Glad alla hjärtans dag! Jag ska snart iväg till Jennie och Jon och preppa inför Företagargalan i Övik ikväll men först tänkte jag vi skulle

Odlingssäsongen är här!

Äntligen är odlingssäsongen här på riktigt! Alltså jag älskar odling. Eller så här – jag älskar tanken på odling men har ännu inte riktigt kommit

23 bilder från mobilen hittills i april

Att det blev just 23 bilder som skulle få representera dessa 23 hittills avklarade dagar i april, det var faktiskt bara en lycklig slump. Det