En eftermiddag i Stockholms famn

En eftermiddag i Stockholms famn

Helgen passerade som alltid alldeles för fort, men den här helgen var ju aktiv iaf. Inte en soffpotatis-weekend som försvann innan man hann gäspa.

Efter en vända nere i Stockholms innerstad i lördags och en höjd kreditgräns, var jag stolt innehavare av YSL's motsvarighet till wonderbra'n, concealern Touche Èclat. När jag senare samma kväll insåg att man kunde inhandla densamma på Ålandsfärjan, nästan 200 kronor billigare, var jag nära att gråta blod.

Hittade den underbara DKNY plånboken som Stina tipsade om tidigare på Åhléns, men den fanns bara kvar i rosa och det kändes lite passé. Grymt fin var den dock!

Sedan jagade jag runt på alla Make Up Store butiker i centrala Stockholm för att få tag på en Mixing Liquid som jag tjatat om på Borås MUS de senaste tre veckorna. Slut överallt! *suck, pust och stön* Men det blev en eyedust iaf, ”24 karat”, lovely!

Så mycket klädshopping blev det inte, jag hade alldeles för höga klackar och fick ”tjockis-skavsår” mellan låren för att ha gått för långt i kjol, så det gav jag upp. Istället slog jag mig ned på Restaurang Drottninggatan och åt lunch (alldeles själv!) medan jag spanade på en hel drös hoppfulla ungdomar som stod utanför SF och väntade på att få komma in på casting.

Berättar om kryssningen senare, nu ska jag titta på Desperate Housewives, äta strawberry cheesecake glass, bläddra i senaste Elle och välja outfit tills imorgon. Stor dag imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En jul i Övik

Hallå vänner!  Hur mår ni? Hur har er jul varit? Min har varit mysig och sockerchockig, som sig bör. Jag har nästan glömt bort bloggeriet

Frugan

Det är högsommar och livet händer en massa varje dag och jag badar och utflyktar och carpar skiten ur dagen (även om värmen gjort carpandet

Midsommarvlog 2019

Vlog: Midsommar på Ulvön

Här kommer även min vlog från midsommarhelgen, hoppas du tycker om den! Glöm inte att gå in och prenumerera på min YouTube-kanal om du inte

En torsdag ur systemkamerans lins

Nu ni, nu är det classic blog vibe. Vi snackar vardagsblogg – IDAG – och bilder tagna med systemkameran?! Jag minns inte sist 80D:n fick