En eftermiddag i Stockholms famn

En eftermiddag i Stockholms famn

Helgen passerade som alltid alldeles för fort, men den här helgen var ju aktiv iaf. Inte en soffpotatis-weekend som försvann innan man hann gäspa.

Efter en vända nere i Stockholms innerstad i lördags och en höjd kreditgräns, var jag stolt innehavare av YSL's motsvarighet till wonderbra'n, concealern Touche Èclat. När jag senare samma kväll insåg att man kunde inhandla densamma på Ålandsfärjan, nästan 200 kronor billigare, var jag nära att gråta blod.

Hittade den underbara DKNY plånboken som Stina tipsade om tidigare på Åhléns, men den fanns bara kvar i rosa och det kändes lite passé. Grymt fin var den dock!

Sedan jagade jag runt på alla Make Up Store butiker i centrala Stockholm för att få tag på en Mixing Liquid som jag tjatat om på Borås MUS de senaste tre veckorna. Slut överallt! *suck, pust och stön* Men det blev en eyedust iaf, ”24 karat”, lovely!

Så mycket klädshopping blev det inte, jag hade alldeles för höga klackar och fick ”tjockis-skavsår” mellan låren för att ha gått för långt i kjol, så det gav jag upp. Istället slog jag mig ned på Restaurang Drottninggatan och åt lunch (alldeles själv!) medan jag spanade på en hel drös hoppfulla ungdomar som stod utanför SF och väntade på att få komma in på casting.

Berättar om kryssningen senare, nu ska jag titta på Desperate Housewives, äta strawberry cheesecake glass, bläddra i senaste Elle och välja outfit tills imorgon. Stor dag imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 40 | Hallå oktober

Med tanke på att ett av årets största event (för mig) går av stapeln på fredag så känner jag mig märkligt lugn. Men det beror

Lilarandig torsdagskväll

Intressant ändå hur vi har kommit så långt i utvecklingen men ändå blir de bästa selfiesarna med inbyggda datorkameran typ. Tänkte bara ge er en

Midsommar på Ulvön

Hej och välkommen till årets midsommarinlägg! Midsommarhelgen spenderades enligt tradition (tre år i rad är ändå tradition va?) på Ulvön. Dock hängde vi i år

Ursäkta jag har byggt om

Hej fina ni! Vad har du haft för dig i helgen? Jag har ärligt talat gjort så lite som möjligt. Igår låg jag framför TV:n