En fredag på Elfvinggården

En fredag på Elfvinggården

181214 - Elfvinggården

I fredags var jag och hälsade på på Elfvinggården, en alldeles fantastisk liten gård insprängd i ett villaområde i Domsjö utanför Övik. Jag skulle dit för att hänga med några medlemmar i Influencers of Sweden!

När vi sågs för någon månad sedan bestämde vi oss för att vi skulle adventsmysa hos Jennie. Nu blev vi bara fyra personer i slutändan men det var minst lika härligt och mysigt ändå. Vi körde en liten mastermindvända och gav varandra feedback på aktuella bryderier, men mest pratade vi bara strunt och viktigheter.

181214 - Elfvinggården

Jennie och Linda till kaffet! Innan det fick vi mangowraps och bubbel!

181214 - Elfvinggården

Och fudge! Alltså herre min je va gott!

181214 - Elfvinggården

Maria och jag! Maria bloggar och instagrammar om omställning, om att skapa framtidens hållbara samhälle genom att utgå från byn. Hon bor i byn Drömme utanför Övik och är i startgroparna med det här galet spännande projektet. In och följ!

181214 - Elfvinggården

Ni som följer Jennie har säkert redan sett hennes samling av guldljusstakar i fönstret. Jag bara älskar den och vill härma härma härma!

181214 - Elfvinggården

Elfvinggården är verkligen mitt drömhus, med inredning och allt. Tyvärr tänks det inte flyttas något speciellt snart så jag får leta vidare efter ett annat eget hus.

181214 - Elfvinggården

På kvällskvisten drog sig Maria och Linda hemåt. Jag skulle sova över eftersom det hade bjussats på bubbel och då passade jag på att även hänga med Jon, Jennies man. Alltså vilka fina personer detta är. Så himla glad att jag ramlade över dem såhär i mitt hemvändande.

181214 - Elfvinggården

De har också världens finaste kisse, Findus, men världens längsta svans – alltså kolla?! Jag saknar Silver.

181214 - Elfvinggården

Och här någonstans blev det #vina för hela slanten! Tack för en ljuvlig afton!

6 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En dag i Skuleskogens nationalpark

I hjärtat av Höga Kusten hittar man Skuleskogens nationalpark där urskogen växer tät och man kan nästan ana älvorna dansa fram i skymningen. Hit kom

Gravid vecka för vecka

Gravid vecka för vecka – avsnitt 4

Hallå kompis! Här kommer avsnitt fyra i min Gravid vecka för vecka-resa! Jag körde vlogg-style, min bästa style, när jag åker och tar mitt (förhoppningsvis)

Vloggvecka dag 4: Det gör mig vansinnig!

Vloggveckans fjärde dag spenderar jag hemma i Eldsmark med promenad i solen på skaren, livesändning med mina elever i Social Brand Lab och så försöker