En hel vecka utan Internet

En hel vecka utan Internet

En hel vecka har gått sedan jag fick domen. Domen att leva utan Internet i en hel månad. Och hur går detta, kanske ni undrar? Förvånansvärt bra faktiskt. När blog-abstinensen sätter in (som den gör dagligen), får man ta till Microsoft Word för att tillmötesgå den. Jag har dock insett att man är mer beroende av Internet i vardaglig mening än vad jag trodde. Bara en sådan sak att jag inte äger en vanlig telefonkatalog längre sedan hitta.se gjorde intåg, eller att jag inte köper tv-bilagor för jag har ju tv.nu. Och när köpte jag senast en kvällstidning? Kanske för att jag behövde papper att packa porslin i. Men för läsningens skull? Minns inte. Så idag har jag inga vänner för jag vet inte deras nummer, jag får använda text-tv (vad är detta, 1987?) och jag har ingen som helst koll på vad som händer i världen. Jag läste nån löpsedel om att Bert Karlsson var helt förkrossad över Skara-fiaskot, stackars Bert-Fjärt.

Vädret här i Borås är alltid opålitligt, men denna vecka har det varit värre än vanligt. Som igår, jag klev upp före tolv (lägg in stor-ögd smiley här) och tog två varvs Power Walking runt Ramnasjön. Solen lyste och det var härligt varmt när jag, längs med promenadstråket runt sjön, bekantade mig med tre relativt nykläckta andungar och deras bitska mamma som höll ett öga på mig. Jag kom hem ca en halvtimme senare, lagom till att himlen öppnade sig och det vräkte ned. Jag duschade och piffade till mig och drog sedan ned på Knalleland och då var solen framme igen. När jag shoppat mig lycklig och skulle iväg på ICA kom ett hällregn precis som jag skulle gå till bilen och på 20 meter var jag dyngsur, håret droppade och jeansen var klatschvänliga. Nice. Mot kvällen blev det fint igen och solen lovade nääästan att man skulle få grilla, men icke. Där kom en fetskur igen. Flytta inte till Borås om du vill kunna planera nästkommande dag grundat på vädret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Skönhetsfavoriter i mars

Inlägget innehåller annonslänkar (läs mer i min reklampolicy) Glad tisdag mina vänner, idag tänkte jag att vi skulle kika på mina skönhetsfavoriter i mars!  Haha,

110. Om att spräcka sitt eget glastak med Sofia Ståhl

Sofia ”PT-Fia” Ståhl är tillbaka som gäst i We Are Influencers för första gången sedan 2015. Sedan hennes förra besök, då hon precis kommit ur en utmattning och bara var i starten av sitt entreprenörskap har mycket hänt.Fia kan idag kalla sig bland …