En hel vecka utan Internet

En hel vecka utan Internet

En hel vecka har gått sedan jag fick domen. Domen att leva utan Internet i en hel månad. Och hur går detta, kanske ni undrar? Förvånansvärt bra faktiskt. När blog-abstinensen sätter in (som den gör dagligen), får man ta till Microsoft Word för att tillmötesgå den. Jag har dock insett att man är mer beroende av Internet i vardaglig mening än vad jag trodde. Bara en sådan sak att jag inte äger en vanlig telefonkatalog längre sedan hitta.se gjorde intåg, eller att jag inte köper tv-bilagor för jag har ju tv.nu. Och när köpte jag senast en kvällstidning? Kanske för att jag behövde papper att packa porslin i. Men för läsningens skull? Minns inte. Så idag har jag inga vänner för jag vet inte deras nummer, jag får använda text-tv (vad är detta, 1987?) och jag har ingen som helst koll på vad som händer i världen. Jag läste nån löpsedel om att Bert Karlsson var helt förkrossad över Skara-fiaskot, stackars Bert-Fjärt.

Vädret här i Borås är alltid opålitligt, men denna vecka har det varit värre än vanligt. Som igår, jag klev upp före tolv (lägg in stor-ögd smiley här) och tog två varvs Power Walking runt Ramnasjön. Solen lyste och det var härligt varmt när jag, längs med promenadstråket runt sjön, bekantade mig med tre relativt nykläckta andungar och deras bitska mamma som höll ett öga på mig. Jag kom hem ca en halvtimme senare, lagom till att himlen öppnade sig och det vräkte ned. Jag duschade och piffade till mig och drog sedan ned på Knalleland och då var solen framme igen. När jag shoppat mig lycklig och skulle iväg på ICA kom ett hällregn precis som jag skulle gå till bilen och på 20 meter var jag dyngsur, håret droppade och jeansen var klatschvänliga. Nice. Mot kvällen blev det fint igen och solen lovade nääästan att man skulle få grilla, men icke. Där kom en fetskur igen. Flytta inte till Borås om du vill kunna planera nästkommande dag grundat på vädret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

7 saker jag vill förändra som politiker

Det är tre veckor till valet och om du redan är överväldigad av alla affischer, debatter och slagkraftiga rubriker – jag hör dig. Så jag

Vlogg: Nu flyttar jag!

Min sista vecka i Stockholm innan flytten gick till Övik bestod av packning, packning och mer packning. Samt en härlig fotoutflykt och avskedsfest med bästa

Granskottssirap

Granskottssirap

I flera år nu har jag tänkt att jag ska testa att göra granskottssirap men alltid missat ”fönstret” då skotten är som spädast och optimala