Det här med uppmärksamhetsspann är ett problem. När jag står och sminkar mig kommer jag på att jag ska kolla något på Facebook och helt plötsligt sitter jag och redigerar bilder och bloggar. Och har ingen aning var jag började någonstans.

Jo, just. Jag började vid matförgiftningen. Som jag drog på mig på något sunkigt hak igår kväll. Som gjorde att jag inte kunde sova på hela natten och har legat däckad hela dagen. Och nu har jag fortfarande skitont i magen men står ändå och sminkar mig och gör med redo att möta upp gänget. För en hel dag i NY kan ju inte gå åt till att ligga och kvida över ont i kistan.

Men till något trevligare. Middag och drinks med Swepacket i onsdags. Himla trevligt.

Anders och Lena på Jaques i NoLiTa.

Marie och Micke kåtade ner sig totalt på en iPhone-app där man kunde kasta bilder till varandra.

Sedan gick på en himla hemlig bar på Lower East Side. Ner i en källare och genom en gång och uppför en trappa och in i förbudstiden i ett rum som var murrigt och fullt med sammet och de spelade jazz. Likey.

Drinkarna serverades i kaffekoppar och flaskölen i papperspåsar.

Och jag hade min nya vintageklänning som är blommig och färgglad och fin.

Sedan gick vi en sväng på Pravda. Inga rumänska strippor den här gången. Jag tror killarna blev lite besvikna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ett avsked.

När vi passerade Hudiksvall låg snön vit på marken, såhär i början av maj. Lövträden hade börjat slå ut och snön hängde tung över trädkronorna.

Hej min vinterjacka!

Jag har blivit med ny vinterjacka!

Min gamla är helt trasig och blixtlåset har gått sönder så det var dags. Dock ska jag fixa blixtlåset och använda den gamla som “hemma på gården och i skogen”-jacka medan den här nya får vara min “synas bland folk”-jacka!

Medlemsträff i Göteborg

Hej vänner! Nu är jag i Övik! Och det är så mycket snöööö! Igår var jag upp i skogen och fotade lite och njöööt så

GRATIS WEBINAR

Framtidssäkra din business!

5 steg till ett starkt personligt varumärke i sociala medier