En kväll vid Fridhemsplan

En kväll vid Fridhemsplan

20070323-outfit.jpg 20070323-mariaobjorn.jpg

Kom på idag att jag nu har bott i Stockholm i ca 3,5 månad. Inget evighet, jag vet, men snart vette 17 om jag kan kalla mig ”nyinflyttad” längre. Bara en liten observation.

En kompis från hemstaden Övik och hennes sambo är i stan över helgen så ikväll tog jag med dem på nya Grabbarnas (gamla re-vampade ”Lion Bar”) för middag och några glas vin. Jag avnjöt oxfilén med härligt krämig bearnaisesås till det mycket överkomliga priset av 149:-. Grymt god mat och härligt relaxad miljö samt en och annan söt rumpa för ögongodisets skull. Hit kommer jag garanterat tillbaka fler gånger. Men ska ni äta en fredag eller lördag kväll så råder jag er; boka bord! Det var knökat redan klockan sju när vi hade bokat och klockan 22 när vi gick så fanns det knappt ståplatser kvar.

Kvällen till ära bar jag:

Linne, H&M
Tunika/klänning, Top Shop
Strumpbyxor, Lindex
Pumps, Skopunkten
Lackväska, Vintage

2 svar

  1. Hej min Lindis!

    Lite sent kanske men jag vill bara säga att du var supersnygg på bilden! Du inspirerade mig att klä upp mig lite extra inför min inflyttningsfest som jag ska ha ikväll! Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Skörda spenat

Innan det blev frost och svinkallt så skördade jag en massa spenat. Vår spenat har verkligen växt som ogräs i år och vi visste knappt

Har jag inte lyckats?

När jag precis hade dragit igång mitt företag på heltid för snart 10 år sedan hängde jag mycket i Stockholms startupvärld. Lite oklart hur jag