Innan sommaren fick jag ett mail av Ida på 7A, hon läser min blogg (hej Ida!) och undrade om jag, som den kontorsnomad jag är, ville komma förbi deras Business Lounge och sitta där en månad och testa deras koncept. Och så klart jag ville det! I måndags hängde jag och Sara där och lite så här såg det ut.

160815 - 7A & Story

160815 - 7A & Story

160815 - 7A & Story

Konceptet Business Lounge (eller #coffice som jag skulle säga dårå) är rätt nytt här, i vanliga fall är 7A konferenscenter och kontorshotell (SÅ dammigt uttryck) men nu kan man alltså hänga här utan att ha en fast kontorsplats.

Jag fastnade för den här platsen längst bort i lokalen men mysiga lampor och sköna stolar. OCH uttag som även har USB-uttag för telefon och annat (!!!). Det finns även mindre mötesrum/telefonrum som jag testade idag när jag körde en Skype-coaching med Evelina. Jätteskönt att kunna smyga undan och inte behöva störa de som är in the zone med telefonbabbel.

160815 - 7A & Story

160815 - 7A & Story

Älskade den här inredningsdetaljen med olika lampfötter och bara snygga glödlampor till. Skitsnyggt! Eventuellt kommer jag sno konceptet, har nu väldigt många loppisfyndade lampfötter hemma som väntar på att bli utplacerade.

160815 - 7A & Story

160815 - 7A & Story

Vi fick även en liten rundtur i konferensrummen, alltså det är så fint här så man får dåndimpen. Höga fönster, stuckaturer och utsikt över Nybroviken. Ehm, ja tack?

160815 - 7A & Story

160815 - 7A & Story

160815 - 7A & Story

160815 - 7A & Story

När klockan nästan var sex plingade min telefon och Facebook upplyste mig att Fredrik var i närheten. Varför Facebook gjorde det vet jag inte men det var himla bra för jag hojtade ÖL? och han var inte sen att haka på. Så vi gick till Story, tog en öl och här tror jag att han är väldigt engagerad i att berätta om Star Trek-filmerna för mig. Som aldrig sett Star Trek. Men jag älskar engagemanget!

160815 - 7A & Story

Och det var den måndagen och nu är det fredag. Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hejhej mars, är du här nu?

Mars räknas väl ändå som första vårmånaden? Hittills har jag varit lite skeptisk men härom dagen satt jag UTE och jobbade, tog ner kuddarna till

Torsdagsdrama

Alltså, vilken jävla dag. Igår åkte jag hem till Övik eftersom vi idag skulle ta farväl av Annas pappa som gick bort för några veckor

Två bloggare kom till Kvaved

I tisdags kväll lagom till att solen började sänka sig över Kvaved kom Katarina och Helena till byn för att hälsa på i några dagar.