En sådan dag som spöar skiten ur en. Eller, när jag spöar skiten ur mig själv.

tumblr_lw7gmuRUMh1qkn0v7o1_500

Idag är en riktig skruttdag. Jag är sur och irriterad och stressad och arg och ledsen. Jag upptäcker att människor ljugit för mig för länge sedan och jag känner mig dum och lurad och ledsen. Och samtidigt blir jag så trött att jag lägger energi på sånt som aldrig var meningen från början.

Jag är irriterad för att jag ledsen över att jag är ensam och att folk säger att jag är fabulous men ändå är jag ensam. Och jag vågar och är modig och jag slänger mig ut utan skyddsnät och jag försöker ta för mig men likt förbannat står jag där ensam i slutändan. Och jag försöker förstå vad jag gjort för ont i livet för att karma ska spöa skiten ur mig så här. Och mina mörkaste tankar om mig själv bekräftas igen och igen.

Jag har sovit bort mesta delen av dagen för jag tänkte att jag skulle vara ledig och det är okej att bara vara ibland. Det resulterade bara i att jag blev stressad över sådant jag borde göra och så hetsåt jag och tittade på halva “War and Peace” med en tokvacker Audrey Hepburn men så upptäckte jag att den var tre och en halv timme lång och stängde av för att jag blev irriterad att den var så lång.

Min störda, störda hjärna idag alltså. Nu ska jag gråta lite och svära lite i kudden och sedan hoppas att imorgon blir bättre. Annars blir jag tvungen att spöa världen lite. Och med världen menar jag mig själv.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Fem roliga saker jag ska göra i helgen

Bilder från när jag var på Rotsidan i Höga Kusten för någon vecka sedan. Foto: Katarina Wohlfart När vi hördes i början av veckan var

En alldeles speciell lördagsmorgon.

Idag är en alldeles speciell lördagsmorgon. För idag släpps Social Brand Lab, onlinekursen som jag arbetat som en liten iller med det senaste halvåret. Jag

Glad midsommar!

Kikar bara in en snabbis för att säga GLAD MIDSOMMAR!  Jag firar denna livets högtid ute på Sandvikens fiskeläge på Ulvön. Just nu sitter vi