Vintern kom till Övik

Nu sitter jag på tåget hem medan vintern fladdrar förbi utanför fönstret. När vi kom ut imorse var det HELT kritvitt (igår var gräsmattorna brungröna), det hade snöat säkert tre decimeter inatt. Bananas! Och självklart, när äntligen den älskade vintern anländer, då ska jag åka hem. Så det blev ett äventyr som bestod av att gräva fram bilen, sopa ren den samt rasta Leia vars ben var lite för korta för de tre decimeterna snö, haha!

Här på tåget sitter jag och frenetiskt fixar med struktur i Trello, planerar arbetsgrupper och skickar mail, fem (relativt) ostörda timmar framför datorn, det är banne mig lyx! Jag tänkte också vi skulle titta på vad jag har planerat veckan som kommer:

➝ Måndag – Imorgon ska jag föreläsa på Internetdagarna, under spåret ”10 år med sociala medier”. Kom förbi om du är på konferensen! Ni andra kan faktiskt se dragningen live här, den kommer vara någonstans mellan 14-15. Efter konferensen ska jag hänga med finaste Sannalainen.

➝ Tisdag  På tisdag ska jag först ha ett möte med arbetsgruppen i IAB som jag sitter med i. Sedan ska jag bli intervjuad av SvD (a first!) och sedan är det event med 109 World om hållbart mode. 109 World är en organisation som bl.a. Yoga Girl grundat!

➝ Onsdag – Poddelipoddags med Felicia Aveklew! I övrigt inga möten eller tider att passa = kötta framför datorn.

➝ Torsdag – Så pepp på detta för på torsdag ska jag på SILVERSMIDESKURS med Vanja!! Det är för ett samarbete vi båda gör och det ska bli SÅ kul!

➝ Fredag – På fredag ska jag kika på en eventuell lokal för vårens konferens – TIC. Sedan lite möten och admin och sedan HELG! Då gör jag ju oftast ingenting men jag är faktiskt bjuden på ett event på lördag så jag kanske gör en avstickare från mitt hemmahelgliv.

Vad hittar du på i veckan?

Jösses så vackert, även om det blir lite suddigt i 200 km/h.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

7 svar

  1. Jag satt precis och skrev min planering för veckan, men insåg att kalendern ekar rätt tom. Så skönt. Jag har ett par föreläsningar och pass med projektgruppen i skolan, men sedan nästan ingenting mer. Ser fram emot att bara ta det lugnt och göra sådant som faller in för stunden.

    1. Åh va härligt! Jag fick en sådan kväll idag, kom hem rätt tidigt och har bara slappat och inte haft några måsten. Jag har inte så många sådana kvällar. SÅ SKÖNT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Serier jag följer i juli

När jag inte jobbar så plöjer jag serier, det är ett välkänt faktum (eller?). Så jag tänkte att jag lånar Sandras koncept och så kikar

Midsommar

En midsommarafton vid havet

Man måste ju ändå älska högtider som i stort sett bara handlar om vänner, mat och sprit. Och lite blommor. Och att göra så lite

Gravid vecka för vecka

Gravid vecka för vecka – avsnitt åtta

Det här är nog den läskigaste videon jag spelat in hittills för Gravid vecka för vecka. Ensamhet är jobbigt att prata om, speciellt när hoppet