En tallkrans på dörren

I lördags lyste solen över Eldsmark och termometern befann sig på behagliga sex grader. En alldeles perfekt dag för att ta tag i ett litet pysselprojekt som legat och väntat i en vecka eller så.

Foto 2019-10-26 12 14 00

I min lilla “skog” som går längs med gården så har kommunen (eller vem som nu gör det) kapat ner ett gäng tallgrenar som hängde över elledningen som går i närheten och de här grenarna tog jag vara på! Känns ju bättre att ta grenar som redan ligger på backen än att kapa fler.

Foto 2019-10-26 12 14 08

Från dessa grenar klippte jag sedan ner lagom stora kvistar och gjorde små “buketter” av.

Foto 2019-10-26 12 14 12

Eftersom jag inte är något proffs på det här så uppskattar jag lite hjälp och det fick jag i form av den här halmringen som jag trooor att jag köpt på Blomsterlandet.

Foto 2019-10-26 12 20 53

Sedan var det bara att bygga. Jag försökte träda ståltråden mellan kvistarna och bakom barren så att den inte skulle synas så mycket och när jag var klar stack jag också in kvistar här och där för att formen skulle bli lite “buskigare”.

Foto 2019-10-26 12 34 20

Ta-da! För att vara min allra första dörrkrans är jag galet nöjd! Om den står sig kanske jag klämmer dit några kottar och ett band längre fram.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

8 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min Bullet Journal

Jag upptäckte Bullet Journal i slutet av 2015. Hamnade i hörnet av YouTube med “plan with me”-videos och tutorials och blev kvar där en hel

Min dator har kraschat!

Igår satt jag och skulle uppdatera till senaste operativsystemet på min MacBook Air från stenåldern (ca 2014). Det tuggade på fint tills det plötsligt en

Vad ska annonsmärkas och hur gör man?

Härom veckan kom en ny vägledning från Konsumentverket gällande marknadsföring i sociala medier. Egentligen riktar den sig främst till influencers (var man nu drar gränsen