En tallkrans på dörren

En tallkrans på dörren

I lördags lyste solen över Eldsmark och termometern befann sig på behagliga sex grader. En alldeles perfekt dag för att ta tag i ett litet pysselprojekt som legat och väntat i en vecka eller så.

Foto 2019-10-26 12 14 00

I min lilla ”skog” som går längs med gården så har kommunen (eller vem som nu gör det) kapat ner ett gäng tallgrenar som hängde över elledningen som går i närheten och de här grenarna tog jag vara på! Känns ju bättre att ta grenar som redan ligger på backen än att kapa fler.

Foto 2019-10-26 12 14 08

Från dessa grenar klippte jag sedan ner lagom stora kvistar och gjorde små ”buketter” av.

Foto 2019-10-26 12 14 12

Eftersom jag inte är något proffs på det här så uppskattar jag lite hjälp och det fick jag i form av den här halmringen som jag trooor att jag köpt på Blomsterlandet.

Foto 2019-10-26 12 20 53

Sedan var det bara att bygga. Jag försökte träda ståltråden mellan kvistarna och bakom barren så att den inte skulle synas så mycket och när jag var klar stack jag också in kvistar här och där för att formen skulle bli lite ”buskigare”.

Foto 2019-10-26 12 34 20

Ta-da! För att vara min allra första dörrkrans är jag galet nöjd! Om den står sig kanske jag klämmer dit några kottar och ett band längre fram.

8 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hejhej Slottet!

I allt det här med sommar och bloggfunk så har jag ju helt missat att jag fortfarande har historier att dela med mig av från

Vlog: En jävligt slirig helg i husbilen

Om ni följer mig på Insta stories (gör det!) så har ni sett att jag hängt i Sundsvall i helgen (eller någonstans i skogen utanför)

10K och fem timmar dagsljus

Glad måndag kära vänner! Klockan är halv ett och solen har knappt gått upp idag. Och jag har knappt varit ute, måste ge mig ut

Vlog Kvaved

Vlog: Min vardag i Kvaved

Nu har jag bott i Övik och Kvaved i sisådär fem månader och ändå bara vloggat när jag varit iväg på äventyr. Men nu är