En sommaronsdag i maj i Stockholm

En sommaronsdag i maj i Stockholm

Nu sitter jag på tåget hem till Övik igen efter några finfina dagar i Stockholm. Jag har helt brutalt ont i magen, ingen aning varför, har haft det hela dagen, och vill bara komma hem och lägga mig. Ute regnar det (vilket är bra, men deppigt) så jag tycker vi kikar tillbaka på gårdagen som var så ruskigt mycket trevligare.

Här ser vi anledningen till att jag var i Stockholm till att börja med – jag skulle nämligen föreläsa på Berghs Festival – en kommunikationsfestival som avgångseleverna på Berghs satt ihop. Så sjukt välproducerat, imponerad!

Jag pratade om hur man ska gå till väga om man vill jobba med sociala medier som influencer och det gick himla bra tycker jag! Förutom att jag pratade superfort och blev klar med mina 90 slides på 30 minuter istället för 45 som var planen. Jaja, då fick vi lite tid för frågor istället, det löser sig liksom alltid det där.

Efter föreläsningen tog vi sikte på Urban Delis takterass och bubbel!

Alltså titta på den här bilden. Den är livsnjut deluxe. Och jag uppskattar så mycket att jag kan kombinera livet jag älskar i Övik och på landet med skogen och lugnet och erimit-jaget med det här lyxlirandet i storstan. Kontrasterna alltså, som jag avgudar dem.

Sedan gick vi vidare för att äta burgare och det kom en massa härligt folk för att krama på mig – bland annat den här underbara bönan! Elin hade lanseringsdag för sin Photoshopkurs och det var läge att fira om man säger så. Jag är så stolt och imponerad av den här damen och är så glad att hon är min vän.

Kolla in hennes kurs här!

Dessa människor som jag får kalla vänner. Och att de dyker upp för att skåla och kramas när jag är i stan, det gör mig så himla himla glad. Älsk på er!

Min Jackie jobbar ju även som assistent/projektledare för Elin så hon hade också anledning att fira igår. Vilken jävla LYX för mig och Elin att få jobba med henne. Känns liksom som att jag och Elin är kollegor då med! Vilket vi ju typ är litegrann ändå.

En sån där magisk Stockholmsdag. <3

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Första veckan i februari

Äntligen är det slut på årets tristaste månad! Eller är januari lite som måndag? På ett sätt blääää men på ett sätt lite nystart och

Göteborgstips! Herbarium i Palmhuset

När jag var i Göteborg förra veckan passade jag på att slinka in till Trädgårdsföreningen och Palmhuset! Kan du förstå att jag, som ändå bodde