Bilder från juli 2014

Leia Oswin Starbuck Pond. Idag har hon bott hos mig i ett helt år. Och vilket år det har varit! Som hon berikat mitt liv, det är helt tokigt egentligen. Jag har haft katt hela mitt vuxna liv men hund är något helt annat. Hon är beroende av mig emotionellt på ett helt annat sätt. Hon är min bästa vän och mitt trognaste fan. Jag älskar henne gränslöst.

Vill du veta hur det gick till när jag adopterade Leia från Grekland, titta på den här videon. Adoptionsorganisationen hittar ni här och på Facebook här (just nu har de helt sjuuukt söta valpar där!).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Gaga och en sväng till Stockholm

Du kanske minns för sisådär två veckor sedan, då hela Sverige ”njöt” av värmeböljan som hade slagit till överallt i hela landet förutom i Västernorrland

Efter regn kommer solsken

Efter ungefär en vecka då det känts som att hela världen gått i svart-vitt-grått så tittade äntligen solen fram igår. Och som jag behövde den.

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!