Nu sitter jag här och är alldeles bubblig och varm i magen efter ett alldeles fantastiskt vackert bröllop jag hade äran att närvara vid idag. Jag har tagit miljarders bilder som ni får se lite senare men nu ville jag mest kika in och säga hej och visa en bild på min fina lila klänning som jag köpte på second hand i Övik i somras för en spottstyver. Idag fick den invigas och jag är lite kär i den.

Jag är även lite kär i tjejerna jag fått hänga med idag. Fine och Silje är på besök från utomsocknes så det var lite extra härligt att få träffa dem.

Och så är jag så kär i Veronica och Micke som gifte sig idag. Det känns som igår när jag träffade dem tillsammans för första gången och de såg precis lika kära ut idag som då.

Jag drog mig hemåt när middag övergick till dans som övergick till fest och där någonstans kände jag att mitt psyke inte klarade av mer känslostormar för en dag. Sluta när man är på topp och allt det där. Och efter gårkvällens totala meltdown kändes det som läge att göra tidig kväll. Men jag lämnade med en varm känsla i själen. Det är huvudsaken.

2 svar

  1. Så härligt med bröllop! Ser fram emot bilderna.
    Och finfin klänning. På second hand kan man verkligen göra fynd 🙂
    Ha det bra (från en som följt dig ett bra tag men inte vågat kommentera förrän nu 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Mellan brödkaveln och bakugnen

Jag har länge fascinerats av traditionellt hantverk. Alltså sådant som bara för någon generation sedan var sånt varje husmoder ”skulle kunna” och som inte ansågs

Vinter 2.0

Hej helgen! Jag sitter på tåget till Stockholm där jag ska hänga ett gäng dagar och jobba, spa:a och prata på en konferens. Solen skiner

Julafton med Leia

Have yourself a merry little Christmas

GOD JUL! Jag hoppas att du haft en fin julafton med familj och vänner (eller på något annat sätt, så länge du är nöjd!), själv

VLOG: Nu flyttar jag!

Vlog: Nu flyttar jag!

Här kommer nu min första flyttvlog! I den här vloggen får du följa med när jag besiktar mitt nya hus, skriver kontrakt samt packar ur