Ett bröllop och en lila klänning.

Nu sitter jag här och är alldeles bubblig och varm i magen efter ett alldeles fantastiskt vackert bröllop jag hade äran att närvara vid idag. Jag har tagit miljarders bilder som ni får se lite senare men nu ville jag mest kika in och säga hej och visa en bild på min fina lila klänning som jag köpte på second hand i Övik i somras för en spottstyver. Idag fick den invigas och jag är lite kär i den.

Jag är även lite kär i tjejerna jag fått hänga med idag. Fine och Silje är på besök från utomsocknes så det var lite extra härligt att få träffa dem.

Och så är jag så kär i Veronica och Micke som gifte sig idag. Det känns som igår när jag träffade dem tillsammans för första gången och de såg precis lika kära ut idag som då.

Jag drog mig hemåt när middag övergick till dans som övergick till fest och där någonstans kände jag att mitt psyke inte klarade av mer känslostormar för en dag. Sluta när man är på topp och allt det där. Och efter gårkvällens totala meltdown kändes det som läge att göra tidig kväll. Men jag lämnade med en varm känsla i själen. Det är huvudsaken.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

  1. Så härligt med bröllop! Ser fram emot bilderna.
    Och finfin klänning. På second hand kan man verkligen göra fynd 🙂
    Ha det bra (från en som följt dig ett bra tag men inte vågat kommentera förrän nu 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En kväll på stan!

Förra veckan gjorde jag något som typ inte hänt sedan Dackefejden. Jag åkte in till stan en vardagskväll för att umgås! Alltså, visst brukar jag

Hönshus

Hönsäventyret börjar nu!

Ända sedan jag flyttade hem till Övik för snart två år sedan har jag velat ha höns. Kanske inte tänkt på det så seriöst då

Torrflottis

  Jag blir galen på min hårbotten. Den är frisk och glad ungefär tre veckor per år, resten av tiden är den som är trotsig

Vad är “äkta” egentligen?

Härom dagen blev jag taggad i ett inlägg på Instagram som fantastiska Sara hade skrivit. Sara är någon jag verkligen ser upp till, respekterar och