Ett jättegult kök.

För några månader sedan fick jag ett renoveringsryck. Det började lite lätt med klädstegen (som är klar sedan länge men jag fortfarande inte visat er) och sedan spann det totalt ur kontroll och slutade med att jag målade om både köket och sovrummet.

Till saken hör att jag bor i hyresrätt och inte direkt kommer få tillbaka detta på någon slags ekonomiskt vis. Men på ungefär samma sätt så känns det så himla skönt. No pressure. Jag har bara målat för mitt eget sinnes skull. För terapin i själva målandet och för att jag även skulle trivas bättre i mitt hem.

Så. Så här blev köket.

En gul fondvägg medan resten är vitt. Tavlan är loppisfyndad, en reklamaffisch från 1982 för Tivoli i Köpenhamn. Bordet och hyllorna är från IKEA.

Lampan från Rusta är grön innuti (älsk!). Roboten fick jag i en goodiebag från Thomas Sabo en gång. Den pyttelila psalmboken från början av 1900-talet är från loppis och bakboken med det bästa från Magnolia Bakery fick jag av Bagladyn.

Den lilla ekorren i porslin köpte jag på loppis för en femma. Jag är helt kär i den.

Vågen är också ett loppisfynd.

Och det var mitt kök!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

VLOG: VINTERBAD

VLOG: Vinterbad och utflykt i mörkret

Minns du när jag, Sara och Katta vinterbadade för några veckor sedan? Här får du den härligheten i rörlig bild, haha! Dessutom – en utflykt

Serietips för en regnig semestervecka

Den här sommaren är ju lite som mitt relationsmönster – ambivalent (lyssna på senaste avsnittet av ”Vad fan håller jag på med?!” så fattar du

Tre bra saker med mitt liv

Alltså jag är HELT tagen av alla underbara kommentarer på mitt inlägg om att jag flyttar hem till Övik. Fan va fina ni är!! Jag