För några månader sedan fick jag ett renoveringsryck. Det började lite lätt med klädstegen (som är klar sedan länge men jag fortfarande inte visat er) och sedan spann det totalt ur kontroll och slutade med att jag målade om både köket och sovrummet.

Till saken hör att jag bor i hyresrätt och inte direkt kommer få tillbaka detta på någon slags ekonomiskt vis. Men på ungefär samma sätt så känns det så himla skönt. No pressure. Jag har bara målat för mitt eget sinnes skull. För terapin i själva målandet och för att jag även skulle trivas bättre i mitt hem.

Så. Så här blev köket.

En gul fondvägg medan resten är vitt. Tavlan är loppisfyndad, en reklamaffisch från 1982 för Tivoli i Köpenhamn. Bordet och hyllorna är från IKEA.

Lampan från Rusta är grön innuti (älsk!). Roboten fick jag i en goodiebag från Thomas Sabo en gång. Den pyttelila psalmboken från början av 1900-talet är från loppis och bakboken med det bästa från Magnolia Bakery fick jag av Bagladyn.

Den lilla ekorren i porslin köpte jag på loppis för en femma. Jag är helt kär i den.

Vågen är också ett loppisfynd.

Och det var mitt kök!

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

106. Om att lägga fokus på rätt saker med Flora Wiström

När Flora Wiström, bloggare, skribent och författare, gästade podden för fem år sedan, som min andra gäst någonsin, delade hon bland annat med sig av sina bästa bloggtips och outade sig själv som hipsterbloggare (med lite hjälp från mig).Nu är hon til…

Fem grader i vattnet och tusen i själen

Vinterbad alltså. Vem kom på en sådan tokig sak? Det är verkligen heldumt. Och helt underbart. Sara och Katta var ju och hälsade på mig

Vinbär

Nu börjar det bli på riktigt

Imorgon är det exakt två månader sedan flyttlasset gick från Stockholm hem till Övik. Första veckan i augusti har snart gått, det blåser storm utanför