VLOG: Följ med på julmarknad och fest!

VLOG: Följ med på julmarknad och fest!

Hej kompis! Hoppas allt är bra med dig.

Själv har jag på sistone sprungit runt på julmarknader och nu börjar julfeelingen infinna sig. Sågat ner en gran, varit på fest och hängt med systersonen. Vill du bara få lite julfeeling tycker jag verkligen att du ska kika på den här vloggen 😃

Du får som en bonus hälsa på alla mina (well, nästan alla) pälsklingar också på gården.

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En tisdag i livet

Hej kompisar! Här kommer jag från en tisdag i livet och hälsar på. Jag har ganska många fräknar och rätt gula tänder. Eller så är

108. Om att hitta själslig fokus i sin business med Josefin Dahlberg

För snart sex år sedan gästade Josefin Dahlberg We Are Influencers för första gången. Då var hon modebloggare och bloggen var hennes viktigaste kanal.Nu är Josefin här för tredje gången, idag som entreprenör med sitt spirituella varumärke Oh La Moon…

Varför ska du ha ett personligt varumärke?

Varför ska du ha ett personligt varumärke?

Vad är personligt varumärke för något? Vad består det av och varför ska man ha ett? Vill du jobba som influencer eller marknadsföra ditt företag

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!