Ett litet avbrott i flyttjäkten

Ett litet avbrott i flyttjäkten

Fyra lådor är packade, en massa återstår. Men jag har lyckats få ner böcker, cd & dvdskivor, kontorsprylar, linne och handdukar. Bara kläder, kök, gardiner och prylar på väggar och i några skåp kvar. *djup suck*

Men efter en aktiv förmiddag så blev det en något slöare eftermiddag. Jag och Urr-Urr mötte upp på Lilla Torget och intog sen lunch/tidig middag vid tretiden. Jag åt kycklingfilé, potatisklyftor, vitlöksdressing och en massa fräsch sallad. Och sköljde ner härligheterna med iskall cola light. Mums! Sedan sniffade vi på en massa parfym på Kicks, jag fastnade för Ralph Lauren's nya HOT och Naomi Campbell's Paradise Passion. Jag är på lite smygjakt efter en lite kryddigare kvällsparfym. Jag är supernöjd med min dagparfym Lovely by Sarah Jessica Parker och nu på sommaren blir det ibland Escada's Rockin Rio från förra året för att skoja till det lite.

Efter en tripp till ICA plockade jag upp Penny och så satt vi hemma oss mig och tog ett glas vin på en kvällsljummen balkong. Får njuta av balkongen nu för om fyra dagar kommer jag inte ha någon sådan längre.

Flytthjälp på lördag någon? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: en helt vanlig vlogg

En helt vanlig vlogg från några vanliga dagar i livet. Jag går till optikern och upptäcker att jag har ett äggformat öga, kör en klassisk

Nattfoto

Igår kväll blev jag kär. Jackie tog med mig ut i natten med kameran i högsta hugg och lärde mig konsten i nattfoto. Vi var

Att stå i studio

Nån vecka eller två innan jul så ställde jag mig framför kameran i en studio för första gången på evigheter. Sist var förmodligen när jag

Skidpremiär!

Så här vill jag känna mig 2022. Modig, fri och full av livslust! När Sara tog den här bilden på mig i onsdags hade jag