Ett steg i rätt riktning

Ett steg i rätt riktning

Jag fick lägenheten. Snacka om blandade känslor. Mest känns det skönt dock. Jag vill bara få det bortgjort så att jag kan börja om. Jag vill inte sträva bakåt. Den här nystarten är nog precis vad vi båda behöver. För att kunna må bra till slut. Ensamma eller tillsammans.

Och så var jag på arbetsförmedlingen. Det gick riktigt bra. Jag fick en broschyr om olika yrken som jag ska kolla igenom och se om något känns bra. Det blir nog till att plugga nästa år. Nystart på alla plan.

Men först och främst ska jag ut och söka praktik. Jag vill inte sitta hela sommaren och rulla tummarna. Och om företagen får arbetskraft gratis så är de väl dumma om de inte tar den? Ska nog satsa på djurparken först och främst. Det hade varit guld att få strosa omkring där hela sommaren. Mata lejon och mocka buffelskit. Wunderbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hur går det i bebisfabriken?

Bebis lånad av Vanja <3 Hallå kompis! Jag hoppas du haft en fin helg. Själv är jag helt ofantligt trött efter att ha klivit upp