Igår tog Mark med mig till Bistrouge som ligger i East Village. Där drack jag turkiskt vin, åt min första hamburgare i staterna (en riktigt god sådan) och så summerade vi min första vecka i New York. Därefter drack jag en pytteliten cosmo på en närbelägen gaybar medan Mark vilade ögonen på bartendern.

Som avslutning på New Yorks modevecka var det igår ”Fashion Night Out”, en kväll full av modeevents runt omkring i stan, många av dem i Noho och Soho. Vi gled förbi Black Carnival på Bond Street där Jenny jobbade, dock syntes ingen Jenny till. Mark skulle till Cape Cod idag så det blev en tidig kväll. Själv promenerade jag hem genom Soho, tittade på alla glada människor som hängde utanför de kvällsöppna butikerna och funderade när jag skulle börja känna mig glad över att vara här.

4 svar

  1. Jag tycker du är supertuff som vågat ta det här steget. Förstår att det känns läskigt och jobbigt vissa stunder. Försök bara tänka på hur härligt nöjd du kommer att vara över den här tiden sen i framtiden då du ser tillbaka på den! Ta hand om dig.

    Kram Julia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

FEM SÄTT ATT ANVÄNDA HÖJDPUNKTER I INSTAGRAM STORIES

5 sätt att använda featured instagram stories

Har du sett de där runda ikonerna överst på folks Instagramprofiler? Där det står höjdpunkter? För sisådär ett år sedan dök möjligheten upp att ”nåla

Rimfrost

Härom veckan åkte jag till ICA för att hämta upp ett paket som jag fått. Det var en present från Jonna Jinton och hennes Johan,

Jag måste flytta

Som hösten är nu, det är min absolut bästa årstid. Soliga dagar, mellan 5-10 grader varmt och krispiga löv som sticker i ögonen med sina