Fashion Night Out

Igår tog Mark med mig till Bistrouge som ligger i East Village. Där drack jag turkiskt vin, åt min första hamburgare i staterna (en riktigt god sådan) och så summerade vi min första vecka i New York. Därefter drack jag en pytteliten cosmo på en närbelägen gaybar medan Mark vilade ögonen på bartendern.

Som avslutning på New Yorks modevecka var det igår “Fashion Night Out”, en kväll full av modeevents runt omkring i stan, många av dem i Noho och Soho. Vi gled förbi Black Carnival på Bond Street där Jenny jobbade, dock syntes ingen Jenny till. Mark skulle till Cape Cod idag så det blev en tidig kväll. Själv promenerade jag hem genom Soho, tittade på alla glada människor som hängde utanför de kvällsöppna butikerna och funderade när jag skulle börja känna mig glad över att vara här.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

  1. Jag tycker du är supertuff som vågat ta det här steget. Förstår att det känns läskigt och jobbigt vissa stunder. Försök bara tänka på hur härligt nöjd du kommer att vara över den här tiden sen i framtiden då du ser tillbaka på den! Ta hand om dig.

    Kram Julia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Linda Hörnfeldt

Det här med att komma ihåg att sälja

Att sälja blir lätt något fult. Något som associeras med dryga telefonförsäljare eller handelskillar med backslick som bara vill komma till avslut för att få

Summer Workation

När hela världen var vår lilla ö

Förra veckan åkte jag till en liten ö i Mälaren med ett helt gäng av mina fantastiska kollegor och hade en magisk helg. Det var

Vecka 47

Hallå måndag och välkommen ny vecka! Jag sitter på flygplatsen i Övik och väntar på att boarda. Flyget är sent. Men mer om det längre

En liten bok

Ni som sett videon från igår vet ju redan det här. Ni som inte gjort det får här en rätt rejäl pangbom-nyhet. Jag ska ge