Fel sida midnatt

Fel sida midnatt

Fel sida om midnatt och den numera välkända saknaden och ångesten kryper mig innanför skinnet. Min framtida roomie skickade mig bilder på lägenheten, den ser helt okej ut, men det är ju inte min lägenhet. Inte mina saker, inte min trygghet. Fy fan för sådana här nätter. Jag saknar C, saknar mitt gamla liv, tryggheten jag kände i vår säng, vår soffa, vår lägenhet. I hans armar, insupandes hans doft. Hans härliga, underbara… underbara.. doft.

Fuck.

Två steg framåt. Ett tillbaka. Ett jävla långt steg tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Off to Scotland!

Det är en svintidig tisdagsmorgon och jag sitter på Arlanda och väntar på flyget till Edinburgh med familjen. Vi åkte nattåg hit från Övik (alltså

Vecka 30 | Höns och hjortron

Nu inleds sista veckan i Övik och jag har redan separationsångest. Jag är inte klar än!! Måndag ⇢ Veckan inleddes med caféjobb. Jag behövde lite miljöombyte

Tillskott i familjen!

Jag har inte haft en kattunge sedan 2008 när Silver kom till mig (ääälskar att jag har bloggen för att kunna länka till sånt här!!).

97. Om att jobba värderingsbaserat med Evelina Utterdahl

Evelina Utterdahl, också känd som @earthwanderess, är influencern som reser på heltid utan att flyga. Vi har pratat om att vara helt värderingsstyrd och bara göra sådant som känns rätt i magen.Hur försörjer man sig egentligen som reseinfluencer utan…