Filmsnack: Before We Go

Jag såg en fantastisk liten film igår som jag bara måste berätta om. Hjärtat satt i snörp hela kvällen efter den här. Ni kanske känner till Chris Evans, mer känd som ”Captain America”? Han har gjort sin regidebut och den här filmen är ungefär så långt från superhjältetights man kan komma.

beforewego01

I ”Before We Go” spelar han även en av huvudrollerna, Nick, som vi först träffar när han sitter och spelar trumpet på Grand Central Station i New York runt halv två-snåret på natten. Att inleda med Grand Central liksom, snacka om att frieri till La Linda right there.

beforewego03

beforewego04

beforewego06

Där springer han på Brooke som först är lite tvär och kantig men eftersom hon fått sin väska stulen och han verkar hyfsat schysst så slår de följe. Ingen av dem bor i New York så det blir till att knalla runt i staden tills den börjar vakna till liv igen.

beforewego05

beforewego02

En sak som jag fullkomligt älskar med den här filmen är alla fantastiska vinklar den visar av New York. Allt från tunnelbanan och Empire State till Chinatown och West Village. Så himla göttigt för mitt New York-längt.

beforewego07

beforewego08

beforewego09

De hamnar så klart på en massa knäppa äventyr (som man gör en natt på Manhattan) och i allt det så avhandlar de brustna hjärtan, krossade drömmar och det där lilla fanskapet vi kallar hopp.

beforewego10

beforewego11

Och någonstans i allt det så börjar de nog gilla varandra litegranna.

beforewego12

beforewego13

beforewego14

beforewego15

Mer drömmiga New York-vyer. <3

beforewego16

beforewego17

Den här filmen är faktiskt inte vad man tror att den är och känns så mycket mer genuin och på riktigt än mycket annat där ute. Det är lite mer som livet självt liksom, inte så svart eller fint utan mer grumligt.

Det märks att filmen är inspirerad av min absoluta favoritfilm, ”Before Sunrise”, och det är förmodligen därför jag älskar den.

Ni hittar den på iTunes!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Lilla boken ute i världen

Inlägget innehåller reklam för “Yrke: Influencer” Alltså kan vi bara take a moment här. Jag blir tårögd. Jag blir helt tagen och tårögd när jag

Hallå vecka tolv!

God måndag kväll! Sista kvällen i Övik för den här gången och jag sitter och bloggar i sängen medan mamma sussar på andra sidan rummet.

Vecka 40 | Hallå oktober

Med tanke på att ett av årets största event (för mig) går av stapeln på fredag så känner jag mig märkligt lugn. Men det beror

Idag faller löven

Kära dagbok, Idag är det måndag och jag har haft en tokmysig helg! Det har varit så soligt och fint men ändå krispig luft, precis