Jag har blivit med tavelvägg!

Jag har blivit med tavelvägg!

200303 - Tavelvägg

Jag har äntligen blivit med tavelvägg!! Kolla så himla magisk den är! Så nöjd!!

200303 - Tavelvägg

I så rackarns många år har jag önskat mig en alldeles egen rejäl tavelvägg men aldrig riktigt fått till det. Har börjat så smått och tänkt att jag ska bygga på men det har liksom inte blivit bra.

Men så med min nya fantastiska timmervägg i vardagsrummet kände jag att ”här kommer det hända”. Det senaste halvåret har jag mer aktivt samlat på mig tavlor och prints till väggen och så härom dagen blev det äntligen dags att skrida till verket!

Om det hade att göra med att en journalist skulle göra ett ”hemma hos”-reportage här idag, det låter jag vara osagt. Men det är magiskt vad som händer med lite press!

Igår kväll kom Jonas till mig och runt midnatt (efter att vi byggt IKEA-möbel, ätit semlor och pratat om livet) var det dags att få upp schabraket på väggen. Jonas propsade på att vi skulle lägga ut allt på golvet först för att se hur det blev medan jag var mer ”äsch, vi tar det som det kommer”.

Jag är glad att Jonas fick bestämma, om man säger så. Snacka om game changer att ha testat först! Inte för att några extra spikhål i timmerväggen skulle gjort något men ändå. Mycket frustration sparade vi iallafall.

200303 - Tavelvägg

Vi utgick från den magiska ”Krigarprinsessan” till vänster, en bild av Elin Nerpin (som ju faktiskt fotat headern här på bloggen!) och byggde runt den.

Sedan blev det en härlig blandning av lokala kreatörer, galet talangfulla vänner och personliga bilder som utgjorde resten av väggen.

200303 - Tavelvägg

200303 - Tavelvägg

Hej hej!

200303 - Tavelvägg

Det faktum att jag känner nästan alla som skapat konsten på min vägg gör mig så varm i hjärtat. Att få ha Hanna och Anna och Maricel och Jessica och både min mamma och min pappa på väggen, det gör mig så glad.

200303 - Tavelvägg

Barometern blev kvar från förra ägaren och fick en plats på väggen. Jag älskar att blanda med andra ting som inte är tavlor!

200303 - Tavelvägg

Här ser du hela resultatet! Vad tycks?

200303 - Tavelvägg

Så här nöjd är jag!

12 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 27.

Snor som på den gamla goda bloggtiden Sandras koncept och tar en veckans. Veckans blomma: Pion. Kanske min favoritblomma of all time och nu blommar

Medlemsträff i Göteborg

Hej vänner! Nu är jag i Övik! Och det är så mycket snöööö! Igår var jag upp i skogen och fotade lite och njöööt så

Den Ängslige Odlaren ™

Hejhej. Det är jag som är Den Ängslige Odlaren. Hon som lusläser baksidorna på fröpåsarna örti gånger. Hon som kollar alla Hanna Wendelbos och Snickarglädjen-Johannas

Om att vara bekväm på scen.

Reklamsamarbete med Cellbes Foto: Madeleine Wejlerud & Emmi Holmer Idag tänkte jag vi skulle prata om att ta plats. Både fysiskt och mentalt. Det är