Jag har blivit med tavelvägg!

Jag har blivit med tavelvägg!

200303 - Tavelvägg

Jag har äntligen blivit med tavelvägg!! Kolla så himla magisk den är! Så nöjd!!

200303 - Tavelvägg

I så rackarns många år har jag önskat mig en alldeles egen rejäl tavelvägg men aldrig riktigt fått till det. Har börjat så smått och tänkt att jag ska bygga på men det har liksom inte blivit bra.

Men så med min nya fantastiska timmervägg i vardagsrummet kände jag att ”här kommer det hända”. Det senaste halvåret har jag mer aktivt samlat på mig tavlor och prints till väggen och så härom dagen blev det äntligen dags att skrida till verket!

Om det hade att göra med att en journalist skulle göra ett ”hemma hos”-reportage här idag, det låter jag vara osagt. Men det är magiskt vad som händer med lite press!

Igår kväll kom Jonas till mig och runt midnatt (efter att vi byggt IKEA-möbel, ätit semlor och pratat om livet) var det dags att få upp schabraket på väggen. Jonas propsade på att vi skulle lägga ut allt på golvet först för att se hur det blev medan jag var mer ”äsch, vi tar det som det kommer”.

Jag är glad att Jonas fick bestämma, om man säger så. Snacka om game changer att ha testat först! Inte för att några extra spikhål i timmerväggen skulle gjort något men ändå. Mycket frustration sparade vi iallafall.

200303 - Tavelvägg

Vi utgick från den magiska ”Krigarprinsessan” till vänster, en bild av Elin Nerpin (som ju faktiskt fotat headern här på bloggen!) och byggde runt den.

Sedan blev det en härlig blandning av lokala kreatörer, galet talangfulla vänner och personliga bilder som utgjorde resten av väggen.

200303 - Tavelvägg

200303 - Tavelvägg

Hej hej!

200303 - Tavelvägg

Det faktum att jag känner nästan alla som skapat konsten på min vägg gör mig så varm i hjärtat. Att få ha Hanna och Anna och Maricel och Jessica och både min mamma och min pappa på väggen, det gör mig så glad.

200303 - Tavelvägg

Barometern blev kvar från förra ägaren och fick en plats på väggen. Jag älskar att blanda med andra ting som inte är tavlor!

200303 - Tavelvägg

Här ser du hela resultatet! Vad tycks?

200303 - Tavelvägg

Så här nöjd är jag!

12 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Årets första julbord

Jag älskar julbord. Så gissa om jag blev lycklig när jag blev medbjuden av Diadonna på årets första julbord anordnat av Lidl förra torsdagen. Vilken

En sommaronsdag i maj i Stockholm

Nu sitter jag på tåget hem till Övik igen efter några finfina dagar i Stockholm. Jag har helt brutalt ont i magen, ingen aning varför,

Saga Becker Våra Tungor Smakar Våld

Våra tungor smakar våld och en stund i New York

När jag var i Stockholm sist hade jag också turen att få närvara på Saga Beckers bokreleasefest av hennes debutroman ”Våra tungor smakar våld” (annonslänk).