Flanerande på stan

Flanerande på stan

Arbetsveckan för mig har varit väldigt lugn. Jobb tisdag, onsdag och fredag bara. Nu är jag ledig imorgon sedan blir det jobb sön-tors och på fredag flyttar jag!

Arbetsdagen idag var något tung på grund av en impulsiv get-together med Sofia på Högbergs igårkväll. Eftermiddagen spenderade jag först på Kungshallen där jag åt lunch med Monika och efter att hon återvänt till jobbet så åkte jag till Fridhemsplan, vattnade Jempas blommor och hämtade post och sedan flanerade jag i Västermalmsgallerian och suktade efter vårnyheternaScorett. Jag spenderade nog en halvtimme där och bara provade och oooade och aaahade mig. Jag vet i vems kassapparat min nästa lön kommer hamna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vårjackor plus size

Vårjackor för plus size ladies

Inlägget innehåller annonslänkar. Läs mer om annonslänkar här! Äntligen börjar våren så smått knacka på dörren (även om det varit nollgradigt här på morgonen de

OOTD: Mermaid

Klänning – Lindex | Location – Oneglia, Italien Tjenamors! Idag är det fredag och jag varit i Övik i precis drygt en vecka. Eller Övik