För mycket av det goda

För mycket av det goda

Jag köpte ostar, kex och annat smått och gott för att fira älsklingens hemkomst i fredags. Det blev dock aldrig av att vi åt något av plocket, då vi hamnade i sovrummet och inte gick ut därifrån förrän morgonen efter… Ikväll bestämde vi oss istället för att mysa lite, så nu har jag förätit mig på rökt ost (grymt gott, i lagoma mängder), roule och digestivekex. Det är dock aldrig en bra idé att äta framför CSI, det får inte upp matlusten på topp om man säger så. Jag mår lite illa.

Nu har C somnat på soffan framför ”Commander in Chief” (har börjat gå igen på 4+) och jag funderar starkt på att kånka över honom till sängen och göra honom och John Blund sällskap. Men först måste jag ner i tvättstugan och hänga sista maskinen för dagen. Det känns som att jag tvättat hela min garderob och jag har ändå hälfen kvar. En vecka i NYC + en stackars tvättmaskin. You do the math.

Imorrn är planen att få håret slingat. Jag ser tunnhårig ut igen. Tunnhårig och hot flashes? Det kanske är klimakteriet ändå som smyger sig på mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Jag är vaccinerad!!

Jag är fullvaccinerad! Tog andra dosen idag och det känns SÅ BRA. Jag har lite huvudvärk och är lite öm i armen men det är

Vlogg: Min midsommar 2020

Häng med till Höga Kustens skärgård och Sandvikens fiskeläge på ULVÖN där jag spenderade midsommar för andra året i rad. Ljuvligt! Se blogginlägget från midsommarafton

40-årskalas

I onsdags fyllde jag 40. FYRTIO. Jag vet inte riktigt hur det är meningen att jag ska känna inför detta faktum. Det smög liksom på

När jag blir vuxen på riktigt

Det är så här jag vill leva när jag blir vuxen på riktigt. I ett fantastiskt hus med historia, men naturen bara utanför dörren, en