För mycket av det goda

För mycket av det goda

Jag köpte ostar, kex och annat smått och gott för att fira älsklingens hemkomst i fredags. Det blev dock aldrig av att vi åt något av plocket, då vi hamnade i sovrummet och inte gick ut därifrån förrän morgonen efter… Ikväll bestämde vi oss istället för att mysa lite, så nu har jag förätit mig på rökt ost (grymt gott, i lagoma mängder), roule och digestivekex. Det är dock aldrig en bra idé att äta framför CSI, det får inte upp matlusten på topp om man säger så. Jag mår lite illa.

Nu har C somnat på soffan framför ”Commander in Chief” (har börjat gå igen på 4+) och jag funderar starkt på att kånka över honom till sängen och göra honom och John Blund sällskap. Men först måste jag ner i tvättstugan och hänga sista maskinen för dagen. Det känns som att jag tvättat hela min garderob och jag har ändå hälfen kvar. En vecka i NYC + en stackars tvättmaskin. You do the math.

Imorrn är planen att få håret slingat. Jag ser tunnhårig ut igen. Tunnhårig och hot flashes? Det kanske är klimakteriet ändå som smyger sig på mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Att utnyttja är inte att lyckas

Vet du vad som gör mig alldeles fly förbannad? Det är när företag hyllas som ”banbrytare” och ”framgångsrika” inom influencer marketing – när vad det

Tankar kring att vara stark. Och skör.

Härom veckan fick jag höra att jag nog kan uppfattas som ganska ”hård”. Personen som sa det menade inget illa utan menade bara att jag

Kommunikatörsdagen

Kommunikatörsdagen i Karlstad!

De senaste dagarna har mitt humör sväng kraftigt, från uppgivenhet till eufori till sorg och hopp. Jag blir alldeles matt bara av svängarna (och det