För mycket av det goda

Jag köpte ostar, kex och annat smått och gott för att fira älsklingens hemkomst i fredags. Det blev dock aldrig av att vi åt något av plocket, då vi hamnade i sovrummet och inte gick ut därifrån förrän morgonen efter… Ikväll bestämde vi oss istället för att mysa lite, så nu har jag förätit mig på rökt ost (grymt gott, i lagoma mängder), roule och digestivekex. Det är dock aldrig en bra idé att äta framför CSI, det får inte upp matlusten på topp om man säger så. Jag mår lite illa.

Nu har C somnat på soffan framför “Commander in Chief” (har börjat gå igen på 4+) och jag funderar starkt på att kånka över honom till sängen och göra honom och John Blund sällskap. Men först måste jag ner i tvättstugan och hänga sista maskinen för dagen. Det känns som att jag tvättat hela min garderob och jag har ändå hälfen kvar. En vecka i NYC + en stackars tvättmaskin. You do the math.

Imorrn är planen att få håret slingat. Jag ser tunnhårig ut igen. Tunnhårig och hot flashes? Det kanske är klimakteriet ändå som smyger sig på mig.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 43 | Årsstämma och årsdag

Jag känner att jag skjuter upp mitt liv. Väntar på att jag magiskt ska få fler timmar per dygn eller självdisciplin nog att göra mer