Första arbetsdagen på åtta månader

Första arbetsdagen på åtta månader

Det är uppenbarligen inte bara jag som inte klivit upp med tuppen sedan urminnes tider. När klockan ringde klockan 6.30 imorse så var huvudet tungt, tungt. Men jag lyckades släpa mig upp efter bara tre snoozar. Eftersom jag hade hängt fram kläder igårkväll (svart, lång manchesterkjol, svart tanktop och kritstreckstandig väst) så sparade jag 10 minuters rotande i garderoben. Kvart i åtta bar det av till jobbet för första gången sedan i februari. Jag hade bestämt mig för att inviga de nya stövlarna dagen till ära, vilket visade sig vara ett mindre klokt beslut. Alldeles stela i skaftet och lite högre än vad jag mindes dem. Brännsula ja?

Väl på jobbet så strulade nätverk, dator och personal så när jag väl satte igång och jobbade så var det dags för fika. Efter fikat hann jag skriva i ca en halvtimme och sedan var det dags att gå hem. I eftermiddag ska jag till läkaren och se om jag kan dela upp mina 25% på något vettigare sätt.

Men nu är klockan bara tolv, jag har redan jobbat och har en massa dag kvar! Yey!

Nu sprang Mitzi in i trappgången bredvid för att målaren lämnat dörren öppen. Icke bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Några tankar om utmattning

Den senaste tiden har jag sovit väldigt mycket. Snittat kanske 10-11 timmar per natt, vaknat vid åtta, jobbat lite från mobilen men sedan somnat om

Som hemma fast lite bättre

Reklamsamarbete med Företagsbostäder Nej. Jag har inte flyttat. Tyvärr. Vore inte en sån här etagelägenhet drömmen?! Ni kanske minns att jag där i mörkaste december

Klappa hästmule på lunchen

Det är äntligen februari och årets längsta månad är förbi. Herregud så lång januari var i år. Mörk och isig och en massa ledsna dagar.