Första gången med ASOS

Första gången med ASOS

Nu har jag kämpat mig hem i snön och kylan och den hemska, hemska blåsten. Och hemma väntade en härlig belöning. Ett litet paket låg och väntade på mig utanför dörren och det visade sig vara från ASOS. De är snabba de rackarna! Jag skickade in min beställning sent på måndag kväll och idag dök den upp! Inte illa för de britterna!

Så här ser min härliga klänning ut på. Nu får vi hoppas att rött håller i sig i sommar, jag vill inte vara jultomte i juli. Jag tror klänningen är konstruerad för någon med lite mindre byst dock, själva linningen som ska ligga under brösten glider upp dem lite då och då. Den är härligt crinklad och luftig och blir nog given på vår/sommarfester. Ett mycket bra reafynd och ett väldigt bra första intryck av ASOS!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Fem roliga saker jag ska göra i helgen

Bilder från när jag var på Rotsidan i Höga Kusten för någon vecka sedan. Foto: Katarina Wohlfart När vi hördes i början av veckan var

76. Hitta essensen i ditt hantverk med Agnes Gällhagen

Agnes Gällhagen är profilen bakom varumärket Cashew Kitchen som har sin grund i den vegetariska matbloggen med samma namn. Agnes titulerar sig fotograf, matkreatör och bloggare men är i botten utbildad inom klassiskt måleri, något som idag ger henne et…

November – mörker, firande och hockey?

Årets mörkaste tid har faktiskt inte känts lika mörk i år. Ganska tidigt, redan i oktober, kom den första snön, och sedan dess har vi

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!