Fotoäventyr i regn och rusk

181110 - Genesön

De här bilderna kändes så underliga att publicera när det var sådär frostigt och magiskt förra veckan men nu är vi tillbaka till regn och rusk och plusgrader så då går det bra.

181110 - Genesön

Sara och Katta var ju på besök för några veckor sedan och vi vinterbadade i femgradigt vatten. Men vi passade också på att fota lite! För mycket dåligt kan man säga om duggregn och sju grader varmt men det ger magiskt fotoljus!

181110 - Genesön

181110 - Genesön

Leia var med och var väldigt rymningsbenägen så henne satte vi fast så att hon inte stack iväg på egna äventyr. Hon är så fantastiskt vacker min jycke!

181110 - Genesön

Du har väl förresten inte missat att jag och Sara är gäster i Kattas podd “Bortom ekorrhjulet” som hon har tillsammans med sin syster? Avsnittet heter “Det fria livet – är det så jävla kul?” och vi pratar om för- och nackdelar med det här entreprenörslivet.

181110 - Genesön

Sara bytte om till baddräkt på den pyttelilla stranden och struttade sedan runt i vinterjacka, mössa och regnstövlar. En inte helt vanlig look i november.

181110 - Genesön

181110 - Genesön

Sedan blev det photo shoot på bryggan i alla möjliga konstellationer.

181110 - Genesön

Älskar den här bilden jag tog på Sara. Ljuset, färgerna, glädjen!

181110 - Genesön

Sedan åkte vi hem och duschade jättejättevarmt.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Nattfoto

Igår kväll blev jag kär. Jackie tog med mig ut i natten med kameran i högsta hugg och lärde mig konsten i nattfoto. Vi var

En sväng till Borås

Fast egentligen inte.. jag ska förklara. Idag bjussar jag nämligen på en sån där “realtidsblogg”! Alltså, jag bloggar samma dag som det inlägget handlar om.

Bokmässan behind the scenes

Skepp o’ hoj, här kommer ett gäng bilder från Bokmässan som jag inte visat er! Jag var ju på Bokmässan för att prata om min

Maskrosmarmelad

Maskrosmarmelad (och lite på rabarber med)

Visste du att man kan göra marmelad på maskrosor?? Innan jag var på Klimatklubbens första klimatfrukost där i maj hade jag inte heller någon aning