Fotoäventyr i regn och rusk

181110 - Genesön

De här bilderna kändes så underliga att publicera när det var sådär frostigt och magiskt förra veckan men nu är vi tillbaka till regn och rusk och plusgrader så då går det bra.

181110 - Genesön

Sara och Katta var ju på besök för några veckor sedan och vi vinterbadade i femgradigt vatten. Men vi passade också på att fota lite! För mycket dåligt kan man säga om duggregn och sju grader varmt men det ger magiskt fotoljus!

181110 - Genesön

181110 - Genesön

Leia var med och var väldigt rymningsbenägen så henne satte vi fast så att hon inte stack iväg på egna äventyr. Hon är så fantastiskt vacker min jycke!

181110 - Genesön

Du har väl förresten inte missat att jag och Sara är gäster i Kattas podd ”Bortom ekorrhjulet” som hon har tillsammans med sin syster? Avsnittet heter ”Det fria livet – är det så jävla kul?” och vi pratar om för- och nackdelar med det här entreprenörslivet.

181110 - Genesön

Sara bytte om till baddräkt på den pyttelilla stranden och struttade sedan runt i vinterjacka, mössa och regnstövlar. En inte helt vanlig look i november.

181110 - Genesön

181110 - Genesön

Sedan blev det photo shoot på bryggan i alla möjliga konstellationer.

181110 - Genesön

Älskar den här bilden jag tog på Sara. Ljuset, färgerna, glädjen!

181110 - Genesön

Sedan åkte vi hem och duschade jättejättevarmt.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ruckelrunda

Sara blev rastlös. ”Jag vill ut och köra bil!”. Jag hade sett ett hus i Sörgissjö som precis kommit upp på Hemnet och tänkte att

Granskottssirap

Granskottssirap

I flera år nu har jag tänkt att jag ska testa att göra granskottssirap men alltid missat ”fönstret” då skotten är som spädast och optimala

Kroppshets

När Sara och Katta var här för några veckor sedan spelade vi in ett avsnitt av Saras podcast ”Träningsglädje Talks” där vi pratade om kroppshets.

Som hemma fast lite bättre

Reklamsamarbete med Företagsbostäder Nej. Jag har inte flyttat. Tyvärr. Vore inte en sån här etagelägenhet drömmen?! Ni kanske minns att jag där i mörkaste december