Fyra dagar i Göteborg

Fyra dagar i Göteborg

Foto 2019-12-02 18 30 43

För några veckor sedan tog jag ett tåg till Stockholm och sedan ett tåg till till Göteborg och när jag kom fram hälsade Drottningtorget mig välkommen med att ha gjort ett jättestort paket av Clarion Hotel Post! Himla piffigt och ambitiöst tyckte jag som fortfarande inte fått upp mina ljusslingor på verandan. 🙃

Foto 2019-12-02 19 53 22

Jag skulle dock inte bo där utan på Hotell Flora som ligger vid Grönsakstorget och har galet sköna sängar. När jag kom dit bullade jag upp mig och datorn direkt i sängen för att förbereda mig för tisdagen.

Foto 2019-12-04 21 49 00

För det här var ju hela anledningen till att jag var i Göteborg! Jag skulle nämligen hålla en workshop för 40 personer om influencer marketing. Deltagarna var från Avenyföreningen och Innerstaden, alltså de som har butiker, restauranger och dylikt i Göteborgs innerstad.

Det var rätt länge sedan jag höll den här typen av workshop nu och det var SÅ KUL! Publiken var fantastisk och vi fick till så många bra samtal och jag fick så bra frågor (och kunde ge vettiga och utmanande svar på frågorna!) och dagen resulterade i flera intressanta kontakter som jag faktiskt följt upp efteråt, både privat och jobbmässigt. Sån energikick!

Foto 2019-12-04 16 14 38

Efter ett möte nere vid Drottningtorget gick jag till Trädgårdsföreningen och hälsade på Hanna i Palmhuset och fick en sneak peek på hennes utställning (som jag skrev om här) och sedan promenerade jag tillbaka till mitt hotell via Storan som jag tycker är så rackarns vacker.

Foto 2019-12-04 17 53 51

Och en av kvällarna hade jag lyxen att få äta middag med en av mina bästa vänner, Sanna, som var i stan och jobbade. Och vi hann uppdatera oss rätt bra på våra liv under de timmarna. Man får prioritera (män, jobb, liv – i den ordningen).

Foto 2019-12-04 16 17 37

Men det var också en riktigt läskig sak som hände mig när jag var där. En kille kom fram till mig när jag var på väg till mitt hotell och vi började prata. Han var söt och trevlig så vi bytte nummer och skulle ”höras”. Jag hann inte ens komma till mitt hotellrum innan han började ringa och sms:a mig konstant och det blev snabbt väldigt intensivt och manipulativt och han slutade inte även fast jag bad honom och var tydlig med att jag inte var intresserad.

Istället dök han upp på mitt hotell mitt i natten och ringde mig från receptionen och ville träffas, detta trots att jag blockat hans nummer och sagt åt honom att sluta höra av sig. När det sedan visade sig att han var dömd för både våldtäkt och grov misshandel blev jag riktigt skakig men som tur är har han inte hört av sig sedan jag åkte hem. Jag hoppas det fortsätter så..

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tillskott i hönshuset!

I samma veva som tuppen togs bort blev två av hönorna  – Mumin och Doris – ”sura”. Det innebär helt enkelt att de lägger sig

Vloggvecka Dag 2: Hur fan gör man?!

Vloggveckans andra dag är här och det är ett jädra gnäll. Är det här med vloggvecka för mig eller kommer jag bara bli en stressboll?

Som hemma fast lite bättre

Reklamsamarbete med Företagsbostäder Nej. Jag har inte flyttat. Tyvärr. Vore inte en sån här etagelägenhet drömmen?! Ni kanske minns att jag där i mörkaste december