Glowsticks kan vara det bästa.

Men hörrni, vilket härligt kalas jag hade i lördags. Alla de fina vännerna som kom. Och så hade jag och Mia och Olivia gjort cupcakes. Och så fick jag glow sticks. Och tomtebloss. Och bubbel. Och en hel drös med kramar. Och så dansade vi. Och jag fick sjunga ”En helt ny värld” med Christian. Och hela alltihopet fastnade på film så det ska klippas ihop. Förhoppningsvis innan årsskiftet.

Nu ska jag knyta mig. För imorgon bär det av en sväng upp till Övik. Åka tåg med katten liksom. Bara det ska ju bli ett äventyr. Jag ska fira bror som fyller 30. Och krama på vänner och familj. Och kanske till-å-med klämma in ett litet jobbmöte. För nu vet ni, nu ska jag ju bli en sån där entreprenööör. Fint skare' va'.

Cupcakefest på #LaLinda33!Hurra för @bea3xkiddo och glowsticks!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Come rain or shine

De här bilderna tog jag för två veckor sedan – nu är gården helt snöfri! Tokigt hur snabbt den här våren kom när den väl

Min midsommarafton

Hej bloggen! Det är varmt nu. Jättevarmt. Igår var det 35 grader i skuggan enligt termometern på verandan men enligt klart.se och Instagram skulle det

Måndag och tisdag i Göteborg

Det är inte ens två veckor sedan. Jag anlände Göteborg på förmiddagen förra måndagen efter att ha åkt nattåg ner från Övik. Visst, vi hade

Hejhej Slottet!

I allt det här med sommar och bloggfunk så har jag ju helt missat att jag fortfarande har historier att dela med mig av från