Gomorron Sverige!

Vissa dagar är sådana där dagar som går till historien. Days of firsts. Och idag var en sådan för mig. Idag var nämligen första gången jag var med i live TV (om man inte räknar när jag lipade i rutan på finalen av Idol 2004, och det gör vi nog inte).

Häng med!

Gomorron Sverige

Klockan 05.30 ringde larmet och 06.10 stod en taxi utanför porten och brummade. 20 minuter senare anlände jag här, till TV-huset.

Gomorron Sverige

Jag skulle nämligen vara med i Gomorron Sverige!

Gomorron Sverige

På den långa promenaden bort till studio 5 stötte jag på Bollibompadraken och då måste man ju ta en selfie, det är ju typ lag.

Gomorron Sverige

Framme vid studio 5 fick jag frukost och välbehövt kaffe och på soffan såg jag ett välbekant ansikte – det var Robert som jag inte träffat på flera år! Han jobbar på Warner och ansvarar för typ hälften (ganska precis) av artisterna som ska vara med i Melodifestivalen så jag trodde så klart att det var därför han var där.

Gomorron Sverige

Men icke! Det var hans underbara sambo Emma som satt i morgonsoffan och pratade om att hon fått priset Formex Fomidable för sina magiska sidensjalar. Som ni kanske minns sålde jag Emmas sjalar i min webshop Comme-Ci som jag drev 2014. Så jädra kul att det går så bra för henne!

Gomorron Sverige

Sedan så hade sminket glömt bort mig så det blev akutsminkning på typ fem minuter med piff på alla håll. Ojoj!

160120_GomorronSverige01

Och sedan satt jag i rutan och sa smarta saker (tror jag). Du kan se inslaget här (spola 50 min in i programmet).

Gomorron Sverige

Och det var det! Hej då Gomorron Sverige och tack för en finfin TV-debut!

Såg du inslaget? Vad tyckte du?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

24 svar

  1. Får det fasen inte att funka, förmodligen för att jag sitter i Parre men kan inte tänka mig att du var annat än FAB!!! HEJA HEJA, du förtjänar sån här uppmärksamhet så himla mycket. Också stolt better bloggurl <3 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Min midsommar 2020

Häng med till Höga Kustens skärgård och Sandvikens fiskeläge på ULVÖN där jag spenderade midsommar för andra året i rad. Ljuvligt! Se blogginlägget från midsommarafton

Pressevent med IDUN Minerals

Förra veckan var jag på ett superhärligt frukostevent som Idun Minerals bjöd in till. Idun släpper nämligen hudvård och ville fira detta! Alltså jag älskar