Goodbye my lover

Goodbye my lover

I've kissed your lips and held your head.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

Nu är det snart dags. Om några timmar bor jag inte här längre. Hjärtat är tungt, tyngden på axlarna ökar. Tårarna trycker på. Hjärnan vet vad som måste göras. Hjärtat vill inte följa med.

3 svar

 1. Det du skriver är väldigt starkt! Lider själv av depression och ångest och gå nu inte och gör något dumt 😉
  Alla människor är värda en andra chans. Jag hoppas du får din men inte än. Om några månader kanske. Låt honom Luftas.. träffa andra tjejer. Älskar han dig, glömmer han dig inte!
  Jag har sett bilderna på er, ni är så fina tillsammans! Jag hoppas verkligen att ni hittar tillbaka till varandra, och stressa inte fram tilliten då utan låt den då växa tillbaka i hans takt! Det du gjort är oförlåtligt och som han sa..
  ”Du tog in en annan man i vårt innersta. Där det bara skulle varit du och jag, släppte in en främmande människa.
  De läppar som bara var ämnade för mig gav du någon annan.
  Med de händer bara ämnade för min kropp, smekte du någon annan.
  Det är inte bara vi två längre.”
  Det märks att han älskar dig, men du har krossats hans hjärta! Låt honom ha en mur uppe… en fasad så länge han behöver! Bli inte arg och ledsen om du hör eller ser han är med någon annan tjej för som sagt.. älskar han dig så glömmer han dig inte! Låt hans mur sakta men säkert rasa och finns där då.. runt honom men inte på honom. Ge honom luft och tid att känna att han saknar dig! Och tvinga inte fram ett förtroende när den dagen är kommen. Detta kan bli något ni får jobba på resten av era liv! Det går snabbt att vara otrogen men det är omöjligt att få det ogjort! Respekt och tillit är något man måste förtjäna!

 2. Hej igen!
  Ja det ligger lite tänkvärt i texten… självklart förstår jag att du inte skulle gilla om han träffar andra tjejer men var väl förberedd på att det kommer hända! Det kan ta väldigt lång tid att finna tillbaka till varandra igen efter en sådan här händelse, om man hittar tillbaka till varandra överhuvudtaget!
  Men som sagt… var väl förberedd på att han kommer trätta en eller flera tjejer som han kommer ”vara otrogen/otrogna med” Killar försöker ju lätt glömma ett brustet hjärta på det viset tyvärr…
  Var stark nu! Kommer sakna dina uppdateringar!

  Ps. En liten Röd ros via bud kanske eller en liten mirandanalle eller liknande vore något att skicka!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vinbär

Nu börjar det bli på riktigt

Imorgon är det exakt två månader sedan flyttlasset gick från Stockholm hem till Övik. Första veckan i augusti har snart gått, det blåser storm utanför

Tillägg till teamet

Att jobba med bra människor är ovärderligt. Det är inget nytt. Och att hitta sådana människor när man har saftiga löner att erbjuda är kanske