Gott nytt 2015!

Princess Leia

Gott nytt år!

Raketerna är pangade och fröken Leia är lite förvirrad över allt oväsen men tar det hela med hyfsad ro. Jag har spenderat aftonen hemma med familjen, tittat på Grevinnan och Betjänten, Junior-VM och Peter Jöbacks Musikalshow (yes, I love musicals). Jag ville gå och lägga mig redan klockan sju men så länge man har något att tugga på (vilket det funnits i överflöd) brukar man kunna hålla sig vaken.

På söndag åker jag hem till Stockholm och då börjar mitt 2015 på riktigt. Massor med nya projekt ska dras igång och Better Bloggers ska få sig en rejäl skjuts framåt under januari. Jag har nog aldrig varit så pepp på ett nytt år som jag är nu.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Klänningsfeeling!

I tisdags fick jag feeling för klänning! Det var ett tag sedan jag fick det nu – och ännu längre sedan jag bjöd på någon

Söndagsskogspromenad

Hallå vänner och god söndag på er! På söndagar går jag och Leia i skogen. Det är en tradition som väldigt sällan tummas på så

Webinar i Influencer Marketing

Varför ska du jobba med influencers?

Reklam Nu kommer första steget i planen för mitt företags framtid – mitt första webinar! Jag har hållit den här föreläsningen över hela Sverige och