Grattis till oss!

Grattis till oss!

Igår var det två år sedan jag och C träffades. Eller, tekniskt sett var det på nyårsafton, men vi blev mer familiära efter tolvslaget så vi räknar så. Plus att vi inte behöver slåss om firandet med hela världen.

Grattis till dig och mig älsklingen!!


Nyårsafton 2003

PS. Så DÄR ska jag se ut till sommaren. Vilken babe jag var! Fattar varför han fastnade för mig.. 😉

7 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Influencers of Sweden - Västernorrland

Mina nya bloggkompisar!

I torsdags satte jag mig i bilen och åkte in till stan lagom till att solen gick ner över Kvavedsjön runt halv fyra. Vi är

Digitalisera din kunskap

Den frågan jag fått flest gånger de senaste två veckorna är utan tvekan denna:

”Hur gör du dina webinar och kurser online?”

Det är en läskig tid just nu. Många av oss går igenom prövningar, både fysiskt men främst mentalt. Inget är som det ska. Kanske är du osäker på om du får behålla ditt jobb. Kanske kämpar din business för att överleva.

Ett helt år

Det blev en lite annorlunda kväll ikväll. Vi har nämligen haft ett extrainsatt årsmöte med Influencers of Sweden! Så jädra smidigt att kunna sköta allt