Halleluja för TRE!

Halleluja för TRE!

Jag har äntligen kommit underfund med hur man kopplar in min tremobil i datorn och använder den som modem! Sweeet! Så nu kan jag uppdatera lite mer frekvent iaf. Jag kan inte surfa som förr dock. Minuttaxan är lite för mastig för det.

Det jag skrivit hittills finns samlat i Offline Blog kategorin.

Missed me? 🙂

4 svar

 1. Härligt att läsa massa inlägg från dig igen! 🙂

  Ledsen att höra att du fortfarande mår dåligt! Du är så stark så! Keep fighting.

  Underbart att katten kom tillbaks. Åh vad lycklig du måste ha blivit. Själv fick jag avliva en av mina igår 🙁

  Usch, sorg är förjävligt.

  *kram på dig*

 2. Vad roligt med så många nya inlägg, men det är med sorg i hjärtat man läser om din kamp. Vill komma över viken och slå C och ropa att han skall ta dig tillbaka (fast jag förstår hans sida lika bra). Lycka till, kämpa på!

 3. Hej gumman!
  nu får inte jag jobba… blev skickad till mitt rum för att jag (enligt de) är för trött.. Min bästaste kompis blidde också uppskickad till rummet.. hmm.. aja, kul o ha sällskap =) annars är allt bra (har ju faktiskt lite sömnbrist men that’s life när man jobbar med ungdomar.. haha..) ha det gottast =) puss puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En kväll på stan!

Förra veckan gjorde jag något som typ inte hänt sedan Dackefejden. Jag åkte in till stan en vardagskväll för att umgås! Alltså, visst brukar jag

April, april!

Den första april, dagen då jag fyllde 42 år, då låg fortfarande snön i stora högar på gården. En positiv grej med det dock är

Sommarvloggvecka #1 – Myshelg i Skellefteå

I mörkaste november behöver vi lite ljus och pepp – därför bjuder jag på en sommarvloggvecka så här inför advent! Vi börjar i Skellefteå i

Hemester – ett dygn på Ulvön

I början av juni blev jag bjuden till Ulvön av Ebba och Tobias, paret som driver Ulvö Hotell. Jag och Ebba har pratat fram och