Halleluja för TRE!

Halleluja för TRE!

Jag har äntligen kommit underfund med hur man kopplar in min tremobil i datorn och använder den som modem! Sweeet! Så nu kan jag uppdatera lite mer frekvent iaf. Jag kan inte surfa som förr dock. Minuttaxan är lite för mastig för det.

Det jag skrivit hittills finns samlat i Offline Blog kategorin.

Missed me? 🙂

4 svar

 1. Härligt att läsa massa inlägg från dig igen! 🙂

  Ledsen att höra att du fortfarande mår dåligt! Du är så stark så! Keep fighting.

  Underbart att katten kom tillbaks. Åh vad lycklig du måste ha blivit. Själv fick jag avliva en av mina igår 🙁

  Usch, sorg är förjävligt.

  *kram på dig*

 2. Vad roligt med så många nya inlägg, men det är med sorg i hjärtat man läser om din kamp. Vill komma över viken och slå C och ropa att han skall ta dig tillbaka (fast jag förstår hans sida lika bra). Lycka till, kämpa på!

 3. Hej gumman!
  nu får inte jag jobba… blev skickad till mitt rum för att jag (enligt de) är för trött.. Min bästaste kompis blidde också uppskickad till rummet.. hmm.. aja, kul o ha sällskap =) annars är allt bra (har ju faktiskt lite sömnbrist men that’s life när man jobbar med ungdomar.. haha..) ha det gottast =) puss puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min midsommarafton

Hej bloggen! Det är varmt nu. Jättevarmt. Igår var det 35 grader i skuggan enligt termometern på verandan men enligt klart.se och Instagram skulle det

69. Christoffer Collin/Wisslaren

Han beskriver sig själv som nörd, är ett stort Kent-fan och har över 1,3 miljoner följare på Instagram. Christoffer Collin är personen bakom instagramkontot ”Wisslaren” där fantastiska naturbilder och drömmiga solnedgånger dominerar flödet….

Riksdagen

Jobbiga listan

Vad ville du bli när du var barn? Flygvärdinna eller sångerska. Som alla andra barn med andra ord. Mimade framför spegeln med hårborsten och nailade

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!