Här har någon tänkt till!

Här har någon tänkt till!

Malin E meddelar att IKEA (min favoritaffär i hela världen) har rea på en av de bästa uppfinningarna någonsin, och att jag inte uppmärksammat dessa tidigare är ett mysterium, ett skamligt sådant också! Jag pratar självklart om Kabbo, de genomskinliga förvaringslådorna som är stapelbara och kan öppnas på sidan. PERFEKT för skoförvaring! Inget behov av långa jobbiga förklaringar eller bilder på sidan av kartongen, och inte heller något kartongras varje gång man vill ha ett par längre ner i högen. GENIUS! IKEA here I come!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

36 timmar i Stockholm

Förra veckan satte jag mig på tåget mot Stockholm för första gången sedan jag flyttade till Övik. Det kändes lite underligt, speciellt i och med

88. Life design och fuck it-mentalitet med Joanna Swica

Den här gången gästas Linda av Joanna Swica dels håller på med triathlon och mycket träning, men som också just nu ägnar sig åt något så ljuvligt som: livsnjuteri! Joanna inspirerar när det kommer till att jobba på att designa sitt liv, för att kunna l…