Håret igen, HÅRET!

Håret igen, HÅRET!

Efter Emmy galan var jag lite hatisk mot Patricia Arquette och hennes hemska hår som hade snott den atomhållande bruttan från min hunnybun Jen, men när jag härom dagen fastnade framför ”Medium” på fyran så är jag nästan beredd att glömma och förlåta. Men inte håret, håret has got to go. Serien påminner lite om ”Tru Calling” (som jag älskade från början), minus bårhus och gullig bårhuskille dårå. Bårhuset kan jag vara utan, och Mediets man är rätt gullig, som substitut iaf.

Jag tänkte anmäla mig till Bloggtoppen. Kanske jag inte borde ha sagt för nu finns det två tänkbara scenarion: a) Ingen röstar på mig för att de tror att jag får så många röster ändå eftersom jag anmält mig och måste tro att folk kommer rösta på mig. Eller b) Ingen röstar på mig eftersom de tycker jag är så uppblåst eftersom jag tror att folk kommer rösta på mig. I båda scenariona (scenarios, scenarionen?) hamnar jag utan röster. Det var ju inte bra. Äsch, jag gör en banner iaf.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Dancing in September

September började med en folkfest! Det var dags för Övik Pride och lördagens tåg utgick från Öviks hamn. Jag gick så klart med Centerpartiet och

Vecka 27 | Från Stockholm till Övik

Konceptet med veckosammanfattning har jag ödmjukt lånat av Elin. Jag blir ofta stressad av att jag inte hinner ”dagboksblogga” varje dag och då är detta

En kväll på stan!

Förra veckan gjorde jag något som typ inte hänt sedan Dackefejden. Jag åkte in till stan en vardagskväll för att umgås! Alltså, visst brukar jag

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!