Härlig spontanshopping och jag ÄR duktig!

Härlig spontanshopping och jag ÄR duktig!

Nu är jag mäkta stolt och mallig! Jag kravlade mig ur soffan fast jag var trött, mätt och allmänt slut och tränade ett 30 minuters styrke/konditionspass. Mallig! Och nu känns det helt underbart! Nu kan jag med gott samvete gotta mig framför ”Medium” med physalis och kiwi! Gör jag inte annat än ser tv?

Idag blev det lite underbar spontanshopping efter besöket hos hjärnskrynklaren. Jag hade sett två potentiella jobbannonser i BT till Penny så jag ringde för att meddela detta då det visade sig att hon var inne i stan och luktade gott efter att precis varit och friserat sig. Så istället för att vara lat och ta bussen raka vägen hem så knallade jag in till stan och tog en fika med henne på Tant Grön (Bara en kokostopp och té, nästan inga points alls!). Efter lite lagomt mycket struntprat så blev det lite shopping i form av rosa eyedust, rosa/lila ögonpenna och läppglans från MUS (rosa och lila blir hett i vår, bara så ni vet), svarta cityshorts och en svart/vit randig tröja på H&M, följt av accessoarer i form av ett krinklat svart headband och en rosa/röd/aprikos blomma att matcha min vackra mejk med.

Tog även en sväng in på Body Shop och inhandlade en bodylotion med vaniljdoft. Ska bli intressant att se om det är nått att ha! Sist jag köpte nått på Body Shop var i mitten av 90-talet. Ni minns deras parfymoljor? Vanilj, persika, musk etc? *irk* Iaf, iom att jag köpte denna bodylotion så stöttade jag deras Community Trade program. Dutti Lindis. Dagens goda gärning avklarad.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Jag och Vilmer

Min helg i bilder

Det har varit helg igen och den här helgen kom jag ihåg att ta bilder på saker och tänkte visa era dem. Så här kommer

10 år med Leia!

Igår var det 10 år sedan jag träffade hon som skulle bli min allra bästa kompis och en av de viktigaste individerna i mitt liv

Vinter i oktober

Vi se det snöar! Igår blev det vinter här i Eldsmark! Från ingenstans var det helt plötsligt två decimeter snö och full vinter. Det snöade

Midsommarvlog 2019

Vlog: Midsommar på Ulvön

Här kommer även min vlog från midsommarhelgen, hoppas du tycker om den! Glöm inte att gå in och prenumerera på min YouTube-kanal om du inte