Härligt förvillande. Jobbigt snurrigt.

Härligt förvillande. Jobbigt snurrigt.

Nu är det officellt. Förkylningen har gjort sitt intåg. Svullna halsmandlar, kliande bihålor och rinnande näsa. Och här står jag mitt i en iskall AC. Kanske skulle tänka om den lite.

Såja, avslagen.

Livet just nu är förvirrande. Härligt förvillande. Jobbigt snurrigt. Alldeles för mycket känslor. Fast egentligen inte. Mystiskt och härligt och snurrigt och ont i hjärtat. Men jag njuter. Det känns verkligen att jag lever.

Pratade med C på msn igår. Han var mysig. Mest väder och vind prat. Sedan lagade jag ny mat. Pasta med kyckling, ädelost och päron. Recept kommer på What's Cookin' inom en snar framtid. Den var uppskattad.

Update! Receptet är uppe! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Söndagsskogspromenad

Hallå vänner och god söndag på er! På söndagar går jag och Leia i skogen. Det är en tradition som väldigt sällan tummas på så

Svampjakt

Glad lördag! Just nu pågår Bokmässan för fullt i Göteborg och förra året var jag ju där för att prata om ”Yrke: Influencer”. Känns lite

86. Sökmotoroptimering och styrkan i bloggen med Jennifer Sandström

I det här avsnittet tar jag ett snack med SEO-drottningen Jennifer Sandström. Vi pratar om bloggen och vad som krävs för att den ska bli framgångsrik. Jennifer berättar också vad du ska tänka på när du vill sökmotoroptimera din blogg, hur viktigt det ä…