Jag är i Åre! Vädret är sådär, det är snorhalt och regnar mest men det är ändå något med den här platsen. Snön (den lilla som finns), luften och bergen som reser sig mot horisonten ger en känsla av lugn och närvaro, älskar den.

Jag kom i torsdags kväll med tåget, en packåsna full med julklappar, vinterkläder, hund och katt. Helgen var för att fira mamma som fyllt 60, den här resan var lite vår present till kära mor. Dock kom de först på fredag kväll så fredagen ägnade jag till vinterpromenad, en sväng på gymmet, jobb och häng med Sara.

1612 - ÅRE

1612 - ÅRE

Jag bor åter igen på Holiday Club i Åre där Sara jobbar som marknadschef. Så jädra lyxigt att ha sovrum, spa, gym och restaurang under samma tak!

1612 - ÅRE

1612 - ÅRE

Jag tog en promenad med Leia och dimman smög sig in över byn medan solen sken över fjället.

1612 - ÅRE

Vädret har varit lite upp och ner den senaste tiden så isen var inte så tjock att jag vågade vara ute på sjön och knalla. Isen hade till och med ”buktat upp sig” när den slagit mot sjökanten. Den knäppte och smällde och knakade, supermysigt.

1612 - ÅRE

Efter promenaden gick jag upp till det nya SATS-gymmet som byggts ovanför restaurangen på Holiday Club och drog av mitt första träningspass på evigheter. Så jädra ballt att ha den utsikten över sjön när man står där och frustar. Det märks också att säsongen inte riktigt dragit igång här uppe än, gymmet var helt tomt nästan hela tiden jag var där.

1612 - ÅRE

<3

5 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Lördagsstatus

Okej, vad har hänt sen sist? Det var val, vi vann (i kommunen), sedan skuttade jag raskt över till min lansering med Amy Porterfield och

Den senaste veckan

Hej kompis! Hur mår du denna måndag? Jag inser ju nu att det är en vecka sedan jag bloggade och det har verkligen bara sagt

Makeover

En sak jag hade lovat att unna mig själv när lanseringen av Social Brand Lab var klar var en helrenovering av huvudet, haha! Alltså –