Hej från Åre!

Hej från Åre!

150413 - ÅRE

150413 - ÅRE

HEJ ÅRE!

Jag har liksom aldrig varit i fjällen (om man inte räknar när jag var 10 samt på sommaren härom året) så att glida in med tåget i Åre för några timmar sedan och spana upp mot snötäckta bergstoppar, det var faktiskt en hel massa magiskt.

Jag och Leia är här och hälsar på Sara och Hazel för vad Sara kallar min ”hälsohelg” fast mitt i veckan. Det är en hel massa snörelaterade aktiviteter inbokade och vi har redan varit ute och sprungit en liten vända och hyrt skidor till imorgon. Det blåser som aset men imorgon är vi lovade sol på förmiddagen och då vankas det turåkning på fjället. Så. Pepp.

Nu sitter vi framför brasan och jobbar och bloggar lite och snart är det dags för middag och ”Bonde söker fru”.

Som jag trivs just nu.

 

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vloggvecka Dag 1: Isbad och mammografi!

Mitt livs första vloggvecka börjar idag! Denna måndag fick också lite sällskap av söndagen eftersom jag igår var ute och isbadade! Det är ju GULD-content

Hur gick det med personkryssen?

Om man har suttit på små små pyttesmå nålar sedan valet? Kan hända. Det tar nämligen nån vecka eller två innan alla personkryss är räknade,

Jag och Vilmer

Min helg i bilder

Det har varit helg igen och den här helgen kom jag ihåg att ta bilder på saker och tänkte visa era dem. Så här kommer