Hej bloggen!

Jag är i Lofsdalen och njuter av den bästa årstiden – vårvintern!

I lördags kväll, efter att jag firat Jennys födelsedag med kallbad, bastu och bubbel, packade jag in en massa skidor, en IKEA-kasse med kläder, min nya skidhjälm och Jackie i bilen och tog sikte på Härjedalen. Vi mellanlandade i Sundsvall för en hotellnatt för att kapa lite av restiden och var framme i Lofsdalen redan runt lunch på söndagen.

Där rasade vi ner på en solig uteservering där Lina och Sara redan hade parkerat och intog en steak sandwich och en alkoholfri öl och var riktigt nöjd att jag varit så förutseende att ta på mig solskydd.

Kortärtmat och solglasögon och ett par dagar av skidåkning, härliga samtal och god mat framför oss – det riktigt pirrade i kroppen av förväntningar.

Vi checkade in i vår stuga och oooohade och aahhhade över hur jädra fin stuga vi fått och sedan ville vi alla UT i det underbara vädret. Som tur är tänker vi ungefär samma lika så kombon solgrop och bubbel kändes given. Upp gick vi på fjället bakom vår stuga, pulsade fram till en berghäll och slog läger.

En vanlig övning som vi brukar köra i början av en workation är en incheckning. Var är vi i huvudet, vad vill vi ha ut av de här dagarna tillsammans, vilken typ av stöd behöver vi och vad vill vi prata om. Det är väldigt konstruktivt och hjälpsamt att börja där för då har man allas utgångsläge för dagarna och kan då bättre möta varandra.

Flera av oss sa helt enkelt att vi ville ha ”energi”. Ta del av varandras klokskap och infallsvinklar och prata om sånt som man annars kanske sällan får ventilera. Att vara egen företagare är många gånger väldigt ensamt så att få den här typen av bollplank är otroligt värdefullt och lyxigt.

Sara är för övrigt en av de mest inspirerande personerna jag känner (och vet). Hon ber inte om ursäkt för att hon vill tjäna pengar, hon är otroligt strategisk i sitt innehåll (utan att tappa ett uns av genuinitet) och hon ställer alltid frågor och kommer med input som gör att kreativiteten flödar.

Och hon har uppenbarligen bra stil (vi båda hade fleece från Astrid Wild på oss i samma färg).

Sedan uppfann Öhman en ny sport – whiteboardpulka – som Skandevall också ville prova. Det gick undan nedför backen! Och fungerade super som sudd.

Vi gick tillbaka till stugan och så gick solen ner över fjällen. Det är något så vilt och poetiskt lugnt över den här vyn. Så otroligt vackert.

Och så tog vi en öl och drog igång en brasa och lagade middag. Öhman bjöd på renskav med vitlök och kokt potatis och så drack vi rödvin och pratade om livet och jobbet och klockan 22 var vi dödströtta och gick och la oss.

Tack Lofsdalen för en finfin första workationdag!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Covid och årets mörkaste dag

Hej och välkommen till årets mörkaste dag – vintersolståndet. Idag har solen bara varit uppe i 4,5 timme. Nu är klockan strax efter 14 och

Offcoff föreläsning

Nu kickar vi igång föreläsningshösten!

Kaftan – Carin Wester för Åhlens / Byxor – Second hand / Skor – River Island Igår kickade jag igång höstens föreläsningsturné (en hel drös

IM Expo 2022

Förra veckan var jag på blixtvisit till Malmö för att närvara vid den allra första svenska renodlade konferensen för influencer marketing – IM Expo! (Jag

Jag har ADHD

Jag har ADHD. Vilken konstig mening att skriva. Men samtidigt fullständigt naturlig. Jag fick min diagnos i förrgår och försöker för fullt att bara landa