Hej Malmö!

161019 - Duxiana

Min spontana reaktion när jag klev in i det här hotellrummet var ungefär så här; ”What? WHAT?! WHAAAT?!”

Jag är just nu i Malmö, igår höll jag och Alex ett grymt härligt #bbmeet med ett gäng av Better Bloggers medlemmar här på Hotell Duxiana där jag också bor. Och idag har jag hängt på Internet i Fokus, där Alex var moderator, och lyssnat på en massa spännande dragningar.

Men mer om det senare, jag måste bara visa er hotellrummet. Och nej, detta är inte sponsrat, och nej, jag har inte fått bo här gratis. Det här rummet är bara så sick att jag måste visa upp det.

161019 - Duxiana

Hotell Duxiana är ett superhärligt litet designhotell ett stenkast från centralen i Malmö. Det ägs av DUX – ni vet sängarna – så inreds naturligtvis med DUX-sängar och andra möbler från märket. Och alltså, den här sängen. Jag sitter nedbäddad under det där fluffiga täcket och bloggar just nu. Täcket är så högt att det liksom bildar en mur. Sängen kostar ungefär en miljon men det är den fan värd. Så galet skön!

161019 - Duxiana

161019 - Duxiana

Jag fick hotellets bästa rum tror jag, ett hörnrum med vackra fönster och designmöbler. Jag älskar lampan! Och efter lite research lärde jag mig att den där soffan kostar över 80 000 kronor. ÅTTI! Helt galet.

Men det coolaste är ju ändå badkaret mitt i rummet. Golvet runt har golvvärme och i det har jag legat en god timme ikväll och bara njutit av utsikten, Sade (ja, en sådan stund kräver Sade) och värmen. Sedan beställde jag mat via Foodora och tittade på ”Wahlgrens Värld”. Jag älskar att bo på hotell.

161019 - Duxiana

Nu ska jag plöja lite YouTube (har ju inget WiFi hemma så får passa på!) och äta choklaaaad i sängen!

Och just, det är rum 303 så du vet när du ska boka. 😉

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

10 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min juli-hemester

Den här sommaren har bara sprungit förbi i ett huj. Jag har definitivt kommer in i semestermode och har nu stora problem att komma ur

När jag vill allt men kroppen vill inget

Jag hade så många planer idag. Jag skulle skriva, äta lång frukost och sedan skulle jag möta upp Sanna, glida runt på Nytorgsfesten och sedan

Ordet hälsa säger mig ingenting längre

Jag spyr på ordet hälsa. Det är verkligen ett så sjukt uttjatat ord som tappat all form av innebörd och kraft. Det känns bara överpeppigt