Hej. Nu är jag hemma igen.

I helgen har jag varit i Dalarna. Jag har aldrig varit i Dalarna förut och tror bestämt att jag är lite kär. Alla hus är röda och alla dörrar är blå. Dock har jag inte riktigt räknat ut varför ännu. Och det är Dalahästar precis överallt. Känns patriotiskt eller nått.

Helgen har varit helt perfekt. Jag har kramats med de finaste vännerna, promenerat i småkylan med höstsolen i ansiktet, fotograferat massor, läst, klappat pytteliten hund, klappat tokstor hund, ätit skitmycket godis, skrattat så jag gråtit, lyssnat på eld som knäpper i kaminen, krattat löv, köpt Dalahäst, grillat korv över eldtunna och sovit i öronbedövande tystnad. Och själen har matats mätt och glad.

Jag har massor med bilder att visa och saker att berätta men nu är det sent och Silver har inte fått någon kärlek på hela helgen och själamatande är energikrävande så jag är trött. Så vi tar det till veckan, okej?

I morgon börjar resten av våra liv. Det tycker jag är lite häftigt.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kvaved mamma och Leia

Grillkväll i Kvaved

I fredags var vi i Kvaved, lite som vanligt den här sommaren. Vädret var helt ljuvligt, inte alls som vanligt den här sommaren. Leia gjorde

Sommarvloggvecka #1 – Myshelg i Skellefteå

I mörkaste november behöver vi lite ljus och pepp – därför bjuder jag på en sommarvloggvecka så här inför advent! Vi börjar i Skellefteå i